Επιστροφή Άγιαξ στο ανδρικό πρωτάθλημα!

Μετά την άνοδο του Α.Ο Σύρου, ξανά με τρεις εκπρόσωπους το νησί της Σύρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων….

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η επιστροφή της ομάδας του Άγιαξ στο Ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από 1 χρόνο απουσίας, οι πρωταθλητές Κυκλάδων του 2014 θα επιστρέψουν, καθώς τη νέα χρονιά ο σύλλογος δηλώνει έτοιμος να κατεβάσει κανονικά ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Την φετινή σεζόν, ο Άγιαξ δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η ομάδα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών της, ενώ κάποιοι αθλητές, δόθηκαν δανεικοί στον Α.Ο Σύρου, όπου προπονητής ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Αίαντα Γιώργος Ρούσσος. Η άνοδος του Α.Ο Σύρου επιτεύχθηκε και πλέον στον Α.Ο Σύρου σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα και την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νησί στην μεγάλη κατηγορία. Με δεδομένο πως ο Α.Ο Σύρου πλέον θα έχει στην σύνθεση του αρκετούς ξένους αθλητές που θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα στην Γ Εθνική, ο «αριθμός» Συριανών ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώνουν τους πρωταθλητές Κυκλάδων, όπως είναι λογικό θα περιοριστεί. Στον Α.Ο Σύρου στοχεύουν να φτιάξουν μια ομάδα που θα αποτελείται από 10-11 μεταγραφές και πλάι σε αυτές θα προστεθούν άλλοι τόσοι Συριανοί.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στον Αίαντα θεωρούν δεδομένη πλέον την επιστροφή της ανδρικής ομάδας, ενώ παράλληλα αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί στον Α.Ο Σύρου αναμένεται να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Επίσημη απόφαση δεν υπάρχει, καθώς αυτή θα παρθεί μετά από συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού συμβουλίου που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Με τα ως τώρα δεδομένα, θεωρείται ίσως και σίγουρη η επιστροφή του Άγιαξ στο Ανδρικό πρωτάθλημα, που μαζί με τους Α.Ο Πάγου και Α.Π Σύρος 2002 θα είναι οι εκπρόσωποι του νησιού στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Check Also

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου και η βαθμολογία

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου και η βαθμολογία Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της …