«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ»

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την ανακοίνωση του κ. Φώσκολου, ο πρώην παράγοντας του Α.Ο.Σ

κ. Κώστας Κόκκαλης με επιστολή του στο Syros-Sports.gr τόνισε:

Όταν η ομάδα του Α.Ο.Σ έφτασε στα μπαράζ με τον Πανθηραίκό στο παιχνίδι που έγινε στη Νάξο, μετά από περίπου 8 χρόνια απραξίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων και με την αγάπη που είχα για την ομάδα, αποφάσισα να την ακολουθήσω στα μπαράζ. Η αλήθεια είναι ότι μετά την επιτυχία της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Πανθηραίκό, είχαν αναθερμανθεί οι σκέψεις μου να επανέλθω στην ομάδα και να τη βοηθήσω. Μετά από πρόταση που μου έγινε από τους κ. Μπαλτά και Δημητριάδη, τους οποίους εκτιμώ αφάνταστα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις μου έγιναν ακόμη μεγαλύτερες, καθώς ήταν μια πρόταση μου με τιμά ιδιαίτερα.

Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα, προσπάθησα να βρω κάποια άτομα με στόχο να βοηθήσουν τον Α.Ο.Σ τη νέα χρονιά και αναμφίβολα το πολύ δύσκολο έργο του κ. Φώσκολου που δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική.

Μετά από πολύ προσπάθεια, βρήκα 10 άτομα που ήταν δεκτά σε αυτή την πρόκληση. Τα πέντε θα βοηθούσαν οικονομικά και οι υπόλοιποι από κάποια  διοικητικά πόστα.  

Σήμερα το πρωί στις 10.30 επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον παράγοντα της ομάδας κ. Λουλούση τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα για την σοβαρότητα του και του είπα ότι εντός της ημέρας θα του ανακοινώσω 10 άτομα που επιθυμούν να μπουν στην ομάδα ΜΑΖΙ με το ψηφοδέλτιο του κ. Φώσκολου.

Αφού με ευχαρίστησε, με διαβεβαίωσε πως θα πρέπει να του στείλω τα ονόματα μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα. Ξαφνικά και ενώ ήμουν έτοιμος να του πω τα ονόματα των ενδιαφερόντων, διαβάζω στο Syros-Sports.gr και Cyclades24.gr ότι ο κ. Φώσκολος παραιτείτε αν κατέβει στις εκλογές δεύτερος συνδυασμός.  

Στενοχωρήθηκα πολύ. Ο κ. Φώσκολος είναι πολύ καλό παιδί και μπορώ να πω ότι μεγαλώσαμε μαζί. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι εμείς δεν θέλαμε να πάρουμε την ομάδα, αλλά να την βοηθήσουμε.

Εμείς από την πλευρά μας θα του κάνουμε «χώρο» και δεν θα δηλώσουμε υποψηφιότητα. Του εύχομαι τα καλύτερα σε εκείνον και την ομάδα του και ο κόσμος θα κρίνει…»

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …