ΕΠΣΚ: Περιμένουν ΕΠΟ, ομάδες και απόφαση στις αρχές Ιουλίου

ΕΠΣΚ: Περιμένουν ΕΠΟ, ομάδες και απόφαση στις αρχές Ιουλίου

severo-cafe-bar

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο της Ερμούπολης το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ, με αρκετά σημαντικά θέματα συζήτησης να πέφτουν στο «τραπέζι».

Στην αποψινή συνάντηση, τα θέματα που συζητήθηκαν «επί τάπητος», ήταν η Γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα γίνει στις 30 Ιουνίου, με την Ένωση μας να περιμένει πολλά από αυτή. Μάλιστα μέσα στις σκέψεις των ανθρώπων της ΕΠΣ Κυκλάδων, είναι να σταλεί έγγραφο προς όλες τις ενώσεις που έχουν παράπονα στα θέματα της χρηματοδότησης, ώστε όλοι μαζί να κινητοποιηθούν και να βρεθεί λύση στο κρίσιμο θέμα που απασχολεί όλους μας. Αν το επόμενο διάστημα δεν δοθεί μια λύση από την ΕΠΟ, δεν αποκλείεται μάλιστα να μη δώσει το παρών κανένα μέλος της ΕΠΣΚ στην εκλογική διαδικασία.

Στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και ο προσχεδιασμός του νέου πρωταθλήματος, καθώς ως γνωστό η ΕΠΣΚ έχει ζητήσει από τα σωματεία να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα, 3 είναι οι ομάδες που φαίνεται να επιθυμούν πρωτάθλημα μιας κατηγορίας (σε ομίλους), ενώ περίπου 9 ομάδες μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει εγγράφως την άποψη τους, πως το πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί ξανά σε δυο κατηγορίες. Στην ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένουν τις απόψεις και των υπολοίπων σωματείων, που ακόμη δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση για το αν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην Γενική συνέλευση που θα γίνει στις 9 Ιουλίου (σε Σύρο ή Πάρο) , όπου παρουσία όλων των σωματείων θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

tramonto-728x90

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …