ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ…

Την έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας στα Πευκάκια, αλλά και τις επισκευής της

Α’ αίθουσας (μπάσκετ) του Αθλητικού Κέντρου ανακοίνωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.
Το πρώτο έργο είναι πολύ σημαντικό για την αναβάθμιση της περιοχής και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη δημιουργία σύγχρονης και ασφαλούς παιδικής χαράς στη θέση της υφιστάμενης.
Όσον αφορά στα έργα επισκευής στην Α’ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου, αναμένεται επιτελούς να αποκατασταθεί το πρόβλημα στην οροφή που είχε σαν αποτέλεσμα την εισροή υδάτων κάθε φορά που έβρεχε. Επίσης, θα γίνουν βελτιώσεις στην στατικότητα του κτιρίου, ενώ θα αποκατασταθούν και οι φθορές στο παρκέ.
Η ανακοίνωση του Δήμου για το έργο στα Πευκάκια:
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και κατοίκους της περιοχής Πευκακίων Ερμούπολης ότι, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση της Πλατείας Πευκακίων, σύμφωνα με την από 02/04/2015 σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΕ.

Πρόκειται για ένα έργο ανάπλασης, το οποίο έχει ως σκοπό, να αναδείξει και να αναβαθμίσει την περιοχή. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 (ΕΣΠΑ) και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 02/10/2015, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Παρακαλούμε για την συνεργασία και την κατανόηση των κατοίκων τις περιοχής κατά την διάρκεια των εργασιών της ανάπλασης.

Η ανακοίνωση του Δήμου για τα έργα στην Α’ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου:
Εντός των επόμενων ημερών, ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην Α’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν, τη διόρθωση προβλήματος στην οροφή της αίθουσας, για την αποφυγή εισροής υδάτων εντός του γηπέδου, βελτιώσεις στη στατικότητα του κτιρίου, μέσω της επισκευής των κολώνων και αποκατάστασης του παρκέ.
Οι παραπάνω εργασίες, θα βελτιώσουν τη γενική εικόνα της Α’ αίθουσας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια, για προπονήσεις από τους αθλούμενους, αλλά και για να πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα οι διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα, που λαμβάνουν χώρα στη αίθουσα, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του αθλητισμού και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότησης για την γενικότερη βελτίωση και αποκατάσταση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού.

cyclades24.gr

Check Also

Γιώργος Πρίντεζης… για τον θάνατο του ατζέντη του

Γιώργος Πρίντεζης… για τον θάνατο του ατζέντη του Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρετά τον Γιώργο Δημητρόπουλο …