ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι περσινοί πρωταθλητές η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης , η οποία έχασε από την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 74-58. Η Συριανή ομάδα έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και την συμμετοχή της και στο φετινό final 4 έπαιξε χωρίς άγχος και δοκίμασε καινούργια σχήματα, καθώς οι απουσίες που είχε δεν της επέτρεψαν να αγωνισθεί με τα γνωστά της σχήματα. Από την πλευρά της η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου έχοντας εξασφαλίσει και εκείνη την συμμετοχή της στο final 4, έπαιξε πιο χαλαρή και εκμεταλλεύτηκε την απουσία των ψηλών του Α.Ο. Ερμούπολης. Η μάχη των ριμπάουντ που κρίθηκε και καθοριστική, βρήκε νικητές τους Μυκονιάτες παίκτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών του Ανδρέα Μαύρου μπόρεσαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος. Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν καταπληκτικό καθώς και οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ – Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 74-58 (ΠΑΙΔΩΝ)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(20-18) Β(15-14) Γ(24-19) Δ(15-7)

 

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Σκόρδος Γ.) Χωρέμης Γ., Καμπλιώνης Α.2,Σώχος Α.4,Μουκουβίνας Α.5(1),Ξυδάκης Μ.,Ρουμελιώτης Θ.,Ξενάριος Β.4, Πατσιάνι Σ.2, Κολιούλης Α.26(1),Κονταρίνης Α.23(1),Κωνσταντάρας Γ.,Κοντομήτρος Δ.8(1).

 

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.) Πολίτης Β.23(1), Τάκος Δ.9(3),Καραμολέγκος Μ.,Σαβρακίδης Β.4, Αρμακόλας Γ.4, Καλόγερας Κ.,Μίμογλου Γ.14, Κρεατσούλας Α.,Κρεατσούλας Χ.,Πανούσης Δ.4, Αλεξανδρής Π.,Ζουλουφός Μ.

Check Also

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)