ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 4/4!

Ο Φοίνικας Σύρου είναι στα… χάι του και θέλει να το πιστοποιήσει εκ νέου και το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό (Γήπ. Κυψέλης, NS4) και ως εκ τούτου να παραμείνει στην κορυφή.

 

 

 

Μετά τον Ολυμπιακό, οι «Πειρατές» έχουν βάλει στο… μάτι και τον έτερο «αιώνιο» αντίπαλο με σκοπό να φτάσουν στην 9η εκτός έδρας νίκη τους απέναντι στους «πράσινους». Ο Ντούσκο Νίκολιτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του – όντας ανεβασμένοι και μετά την πρόκριση επί της Αντβέρπ – και περιμένει το πολυπόθητο 4/4 και κατ’ επέκταση την διατήρηση της γλυκιάς μοναξιάς στην κορυφή.

 

 

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημήτρης Χαραλαμπίδης ήταν ξεκάθαρος. «Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα μία σειρά δύσκολων και δυνατών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα θετικά αποτελέσματα και κυρίως οι καλές εμφανίσεις έχουν τονώσει το ηθικό μας. Δείχνουν πως είμαστε ομάδα με δυνατότητες. Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και κάνουμε κάτι καινούργιο ως ομάδα και αυτό μας ικανοποιεί. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική περίοδο. Η έδρα του Παναθηναϊκού είναι δύσκολη. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να έχουμε υπομονή. Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο μας αλλά αυτό πρέπει να το υπερασπιζόμαστε κάθε αγωνιστική».

 

Check Also

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ολοκληρώνοντας την φετινή σεζόν, θέλει να …