«Ευχαριστήθηκα το «τρίμηνο»

Ο Έλβις Ζενέλι μιλάει στο Syros-Sports.gr για την «ευχάριστη» γι αυτόν περιπέτεια του στον Α.Ο Σύρου, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση της ομάδας, ενώ παράλληλα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής, αν και εφόσον βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας της νέα χρονιά.

«Στην ομάδα ήρθα το τελευταίο τρίμηνο και αυτό που μπορώ να πω είναι πως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά όλων των ανθρώπων. Για Α τοπικό, νομίζω πως η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Δίκαια κατακτήσαμε τους τίτλους και ανεβήκαμε στην Γ Εθνική. Μπορεί εγώ προσωπικά να μην αγωνίστηκα πολύ, αλλά κρατάω τις καλές στιγμές και την άψογη συμπεριφορά της διοίκησης απέναντι μου. Τέτοια οργάνωση μπορώ να πω, ούτε στον Λεβαδειακό δεν την είχα ζήσει. Είναι σπάνιο αυτό για ομάδα τοπικού. Παράλληλα έμεινα πολύ ικανοποιημένος και από τους προπονητές της ομάδας. Ξέρανε καλά την δουλειά τους, ήταν άψογοι σε όλα και στο τέλος ανταμείφθηκαν. Μπορώ να πω, ότι το τρίμηνο που ήμουν στην ομάδα το ευχαριστήθηκα».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα χρονιά;

«Θα μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Όταν θα έρθει η στιγμή να φτιαχτεί το ρόστερ για την Γ Εθνική, τότε θα δούμε. Θα ήθελα να βρίσκομαι στα πλάνα της ομάδας, που την νέα χρονιά θα παίξει στην Γ Εθνική. Όλα είναι θέμα ομάδας».

Βλέπετε παρακάτω την αποχαιρετιστήρια (για φέτος) φωτογραφία του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας Πέτρο Ραουζαίο.  

%ce%b6%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%b9%cf%83%cf%83

Check Also

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30)

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (26/2 | …