Ευχαριστίες προς την City Insurance

Ευχαριστίες προς την City Insurance από τον Φοίνικα Σύρου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ευχαριστούν θερμά το Χρυσό Χορηγό CITY INSURANCE για την εξαιρετικά σημαντική υποστήριξη και την πολυδιάστατη προσφορά προς την ομάδα, σε μια μεταβατική χρονιά που ήταν καθοριστική για τη μελλοντική της πορεία.

Πέραν της υλικής υποστήριξης, η CITY INSURANCE ξεφεύγοντας από το στενό επιχειρηματικό προφίλ, συμμετείχε σε μια σειρά κοινωνικών δράσεων της ομάδας, όπως ενδεικτικά στη διοργάνωση της Μουσικής Βραδιάς Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στις 18/12/2016 για την ενίσχυση των συλλόγων ‘Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου’ και ‘Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων’. Επιπλέον, στις 6/4/2017 η CITY INSURANCE διοργάνωσε με δική της πρωτοβουλία εκδήλωση για το κλείσιμο της χρονιάς σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο της Αθήνας όπου δεξιώθηκε τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η CITY INSURANCE πίστεψε στην ομάδα μας, μια ομάδα που εδρεύει σε ένα κυκλαδονήσι στο κέντρο του Αιγαίου, αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για τη Σύρο σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, κάνει τους Συριανούς φιλάθλους να νιώθουν υπερήφανοι, επιμένει να πρωταγωνιστεί στο ανώτερο δυνατό αθλητικό επίπεδο και υπηρετεί με συνέπεια τα αθλητικά ιδεώδη.

Check Also

Ο Ασπιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου

Ο Ασπιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου Ο Άκης Ασπιώτης ανακοινώθηκε από …