«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Άνω Μερά»

Στη Μύκονο ταξίδεψε την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Σύρου, όπου αντιμετώπισε τις Λέαινες Μυκόνου της Άνω Μερά.

severo-cafe-bar

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ΑΣ Άνω Μέρας ετοιμάζεται να δηλώσει συμμετοχή τη νέα αγωνιστική χρονιά(2017-18)στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικης Γυναικών, εκπροσωπώντας παράλληλα τη Μύκονο στα μεγάλα γυναικεία πρωταθλήματα της Χώρας μας.

Ο ένας εκ των δυο προπονητών της Συριανής ομάδας κ. Γιάννης Παπαναστασίου, μέσα από την ιστοσελίδα μας συγχαίρει τα κορίτσια για την προσπάθεια τους, ενώ παράλληλα ευχαριστεί και την ομάδα της Άνω Μερά για την άψογη φιλοξενία και διευκόλυνση που τους παρείχε.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαναστασίου στο Syros-sports.gr

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τα κορίτσια της ομάδας μας, που μπόρεσαν να ταξιδέψουν στη Μύκονο γι αυτό το πολύ όμορφο φιλικό. Εμείς ως τώρα προπονούμαστε μόνο στο 5Χ5 και οι παίκτριες μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω πως με συστηματικές προπονήσεις, θα είμαστε μελλοντικά έτοιμοι για το  11Χ11. Τέλος θέλω από την πλευρά μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ανθρώπους της Άνω Μεράς για την άψογη φιλοξενία τους και την διευκόλυνση που μας παρείχαν.

papanastasiou-giannis

Check Also

Αποκλείστηκε ο Πανναξιακός από το Κύπελλο (Τα αποτελέσματα του Σαββάτου)

Αποκλείστηκε ο Πανναξιακός από το Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τον Πανθηραϊκό που αγωνίζεται στην …