Βουτσίνος: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσω μια νέα περιπέτεια στην αθλητική μου διαδρομή»

Το ευχαριστώ του Νίκου Βουτσίνου στον Άγιαξ Σύρου και τα παιδιά της ακαδημίας…

Ο πρώην προπονητής των ακαδημιών του Άγιαξ Σύρου κ. Νίκος Βουτσίνος, με επιστολή του στο Syros-Sports.gr ευχαριστεί τον Άιαντα Σύρου για όσα έζησε 7 ολόκληρα χρόνια. Αναλυτικά η επιστολή του ταλαντούχου προπονητή αναφέρει:

“Σε ένα μήνα θα κλείσω επτά χρόνια από τον ερχομό μου στον Άιαντα Σύρου. Τον Αύγουστο του 2010 έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο σύλλογο και φόρεσα την προπονητική μου φόρμα, με την οποία έζησα τις σημαντικότερες στιγμές της αθλητικής μου πορείας. Από την πρώτη ημέρα, από την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή Ρούσσου Γιώργου, μέχρι το τελευταίο λεπτό της εφετινής σεζόν είχα τη χαρά να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο με πάθος.

Έχω χιλιάδες εικόνες καταγεγραμμένες στο μυαλό μου. Πολλούς πανηγυρισμούς γκολ και κατακτήσεις τίτλων. Είμαι ένας προνομιούχος, ευλογημένος εργάτης του ποδοσφαίρου, στον οποίο η ζωή έδωσε την ευκαιρία να φορέσει το σηματάκι της μεγαλύτερης ακαδημίας στις Κυκλάδες σε μία σπουδαία επταετία, έχοντας τρομερούς παίκτες και συνεργάτες.

Θα μπορούσα να αναφέρω έναν-έναν όλους τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχα την τιμή και την ευκαιρία να ξεπεράσω προκλήσεις και δυσκολίες με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όμως προτιμώ να τους πω απλά ένα “ευχαριστώ”,

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Ζάννε Ελευθέριο που είναι το τέλειο γρανάζι για μια καλοκουρδισμένη μηχανή, όλες τις Διοικήσεις που συνεργάστηκα, τον τεχνικό διευθυντή, τους συναδέλφους προπονητές, και όλους τους υπεύθυνους τμημάτων. Πάντα με αντάμειβαν με εμπιστοσύνη και στήριξη για όλα όσα πρόσφερα.

Ήρθε νομίζω η ώρα  να αναζητήσω μία νέα περιπέτεια στην Αθλητική μου διαδρομή επειδή θεωρώ πως είναι η καλύτερη στιγμή να ολοκληρωθεί ένας κύκλος. Θα φύγω, αλλά θα επιστρέψω. Σας ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω τόσο σημαντικός”.

Υ. Γ  Θα βρίσκομαι σε κάθε παιχνίδι σας σε κάποια γωνιά του γηπέδου να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο που παίζεται…και μην ξεχνάτε ότι για τα δικά μου μάτια είστε οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου!!!

 

Check Also

ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Κυκλάδων (K14-K16) Live Streaming

ΕΠΣ Δωδεκανήσου – ΕΠΣ Κυκλάδων (K14-K16) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση της …