Το ευχαριστώ του Δημήτρη Πελέκη

Mε προσωπικό του μήνυμα στο φέισμπουκ ο Δημήτρης Πελέκης ευχαριστεί τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στην ακαδημία της Ελλάς, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές προς τους ανθρώπους της ομάδας (ακαδημίας;;) ότι έμαθε τις εξελίξεις από το ίντερνετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της! Οπως και εσεις ετσι και εγω εμαθα για τις εξελίξεις στην ομάδα και στην ακαδημία από το διαδίκτυο…
Στην Ακαδημία της Ελλάς Συρου αυτός ο χρόνος ήταν πραγματικά ένα σχολείο για εμενα με τις καλές και τις κακές στιγμές. Αφήνοντας τις κακές στιγμες για τους ποδοσφαιρικους ειδήμονες που δημιουργούν και θα δημιουργούν πρόβληματα στο Συριανο ποδόσφαιρο , και κρατώντας μόνο τις καλές, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον χρόνο, όπως και τους προπονητες που προχωρήσαμε εως το τελος. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που με έφεραν στην Ακαδημία και πραγματικά μοχθήσαν για αυτή.
Εις το επανιδειν! Τα καλύτερα έρχονται!
ΥΓ : Αριστοτέλης προς Μεγάλο Αλεξανδρο: Όταν σε κακολογουν και σου ρίχνουν λάσπη, να θυμάσαι πάντα ότι δεν το έκαναν κατά λάθος!
Καλό Καλοκαίρι!

Check Also

Άγιαξ Κ12: Τέσσερις νίκες στη Μήλο και το ευχαριστώ στον Μιχάλη Βαμβακάρη

Άγιαξ Κ12: Τέσσερις νίκες στη Μήλο και το ευχαριστώ στον Μιχάλη Βαμβακάρη Με τέσσερις νίκες …