F-4 EXPRESS ΣΤΗ ΝΑΞΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή στις 17:00 ξεκινά στη Νάξο η τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων για τη σαιζόν 2014-2015. Στον Α’ Ημιτελικό του F-4 αντιμέτωπες στο Δ.Α.Κ. Νάξου τίθενται ο διοργανωτής ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν., ως πρωτοπόρος του Β΄ Ομίλου της προηγούμενης φάσης, με την ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση ως δεύτερη του Α’ Ομίλου και χάρη στην πανηγυρική νίκη της επί του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ με 64-41 στις 14 του περασμένου μήνα στο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης. Ακολούθως και στις 19:30 θα διεξαχθεί ο Β΄ Ημιτελικός με αντιπάλους την πρωτοπόρο του Α’ Ομίλου ομάδα του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ με την δεύτερη του Β’ Ομίλου ομάδα του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ.

 

Κατά γενική ομολογία και προτού ακόμη ξεκινήσουν οι αγώνες, το F-4 αυτό έχει χαρακτηριστεί ως διοργάνωση «διεκπεραίωση» και διεξάγεται σε στενά χρονικά και οικονομικά πλαίσια γιατί «πρέπει» να γίνει, αφού τα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων οφείλουν να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαρτίου, για να συνεχίσουν οι πρωταθλητές / τριες σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

Σοβαρό ρόλο έχει «παίξει» και η διακοπή πριν μερικές ημέρες των ενδο – κυκλαδικών ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, που «καθυστέρησαν » την διοργάνωση. Έτσι, αυτή διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Νάξου παράλληλα με το F-4 των κορασίδων, γεγονός που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα διεξαγωγής. Ακόμη – ακόμη οι ομάδες της Σύρου είναι υποχρεωμένες να αναχωρήσουν από την έδρα τους το μεσημέρι της Παρασκευής με ώρα άφιξης γύρω στις 16:00 στο λιμάνι της Νάξου κι ενώ ο πρώτος αγώνας μιας εξ αυτών ξεκινά στις 17:00.

 

Επίσης, ο μικρός τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου (αλήθεια, η ηττημένη του Β’ Ημιτελικού, που εκ των πραγμάτων θα έχει ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, τι ετοιμότητα θα έχει να αγωνιστεί σε λιγότερο από 10 ώρες το πρωί της επομένης;) και ο τελικός στις 10:30 με τις απονομές να έπονται! Άδικα, λοιπόν, το F-4 αυτό χαρακτηρίστηκε ως ανωτέρω;

Σήμερα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, με τον κόουτς Αντώνη Βαρθαλίτη να «βλέπει» επιτέλους παρόντες και τους 10 αθλητές που τελικώς επέλεξε για το ταξίδι στο νησί της Αριάδνης, αφού καθ’ όλη την εβδομάδα οι περισσότεροι ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις και πυρετό. Οι δέκα, λοιπόν, της αποστολής είναι οι : Βασιλειάδης Εμμ., Μαθιάσος Λ., Βιτάλης Ιωσ., Ξένος Οδ., Παχής Γ., Ξαγοράρης Ιωσ., Φωστέρης Δ., Κωστόπουλος Δ., Καπέλλας Ιωάν. και Νικολακόπουλος Αρ.

 

Την αποστολή θα συνοδεύσει και ο Γενικός Αρχηγός Λαζαρίνος Λευτέρης μαζί με το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Νικολακόπουλο Σωτήρη.

 

Όπως, παρατήρησαν και δύο ανωτέρω του τεχνικού τιμ της ομάδας στους παίχτες, «. είναι η πρώτη εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια ομάδος του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, πλην του Ανδρικού Τμήματος, σε τελική φάση F-4 στις Κυκλάδες, γεγονός που πρέπει όλους σας να σας κάνει υπερήφανους, γιατί αυτό το κατόρθωμα πρωτίστως ανήκει σε σας και στην δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τα μικρότερα τμήματα και παράλληλα «στέλνει» ένα μήνυμα ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα «επιστρέφει» και «κοιτά» αισιόδοξα το μέλλον!…».

 

Με την ευχή όλες οι ομάδες να έχουν «υγιείς αγώνες» και να κερδίσει η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον οργανωτικά αυτό το F-4 θα «αφήσει» στους νεαρούς αθλητές γλυκείς αναμνήσεις και θα «δημιουργήσει» αληθινές φιλίες μεταξύ τους. Κι εμείς οι μεγαλύτεροι οφείλουμε πρώτα απ’ όλα αυτά να διδάσκουμε και να τα προστατεύουμε με κάθε κόστος.

 

Στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, μπορείτε να δείτε το promo της συμμετοχής του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ στο F-4 της Νάξου:

Check Also

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)