Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας ο τηλεμαραθώνιος αγάπης της Αιγαίο Ραδιοτηλεόρασης

με σκοπό την στήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.
Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, πάντα πιστός στο καθήκον του στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, έδειξε για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.
Εκπροσωπούμενος στον τηλεμαραθώνιο αγάπης από τον αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Ρούσσο, ανακοίνωσε πως οι συνολικές εισπράξεις του αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Ορεστιάδα, για την 14η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-2015 που θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.
Όπως ανέφερε ο κ. Ρούσσος: “Δίνουμε για ακόμη μία φορά το παρών. Ο Α.Ο. Φοίνικας δεν είναι απλώς ένας αθλητικός σύλλογος, είναι η ομάδα που διαφημίζει το νησί μας, αλλά είναι και η ομάδα που βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και αποδίδει το μέρισμα κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί.
Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε πραγματοποιήσει δύο αγώνες για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και άλλον έναν για τη στήριξη του Συλλόγου Κατ’ Οίκον Νοσηλείας.
Παρότι ο σύλλογος μας διανύει μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε απ’ αυτή την προσπάθεια. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και είμαστε πάντα κοντά ώστε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε”.

Πηγή: foinikasclub.gr

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου Εκ μέρους της Διοίκησης και των μελών του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, …