«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ»

Ο καλός συνάδελφος  Έλπης Φρέρης με επιστολή του στο Syros-Sports.gr αποχαιρετά την εκπομπή της «καρδιάς» του και ετοιμάζεται πλέον για κάτι καινούριο…

«Μετά από σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια στην τηλεοπτική εκπομπή «Αιγαίο Sport Action» και μετά από ώριμη σκέψη, πήρα την απόφαση να παραχωρήσω τη θέση μου σε ανθρώπους που μπορούν να κρατήσουν την εκπομπή σε υψηλά επίπεδα, που με πολύ κόπο κρατήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μου ήταν να παραμείνω σε αυτή αρκετά χρόνια, αλλά οι δυσκολίες της φετινής σεζόν δεν μου κατέστησαν δυνατόν να το καταφέρω. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που είχα και από την πλευρά τους να ξέρουν πως θα είμαι κοντά τους σε ότι με χρειαστούν».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό μας και «ΨΥΧΗ» της Αιγαίο Ραδιοτηλεόρασης Γιώργο Ρούσσο για ότι μας προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάριο Ρηγούτσο που ήταν ο άνθρωπος, που πλάι του με την εκπομπή «Κόκκινη κάρτα» το 2011 ξεκίνησα να κάνω κάτι που αγαπάω και στη συνέχεια λάτρεψα με την πάροδο του χρόνου.

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «μέντορα» μου Μάκη Πρίντεζη, που κοντά του έμαθα να λειτουργώ ορθά και με πυγμή σε αυτό που ΠΙΣΤΕΥΩ».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαρίνο Πρίντεζη για την άριστη συνεργασία μας στα θέματα του μπάσκετ».

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καλεσμένους (παράγοντες-αθλητές) που με τίμησαν με την παρουσία τους στην εκπομπή μας, τους ακροατές και τους τηλεθεατές που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

«Κλείνοντας, θέλω να σας πω, πως θα παραμείνω στο χώρο του αθλητισμού αρχικά μέσω του διαδικτύου και από τη νέα χρονιά είμαι ανοικτός σε ότι άλλο προκύψει…. »

 

Με εκτίμηση Έλπης Φρέρης

Check Also

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming Δείτε ζωντανά σήμερα στις 17.00 τον αγώνα του Πυθαγόρα Σάμου …