«ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ…»

Για τις μεταγραφές των Παναγιώτη Ραμπαβίλα και Άλντο Τσέχου στον Α.Ο.Σ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Φώσκολος.

Ο Συριανός παράγοντας τόνισε πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για το μήνα Γενάρη, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό «παραθυράκι» και για προσθήκη ενός μικρού…

«Φέτος η ομάδα μας είναι πραγματικά μια οικογένεια. Αυτό φαίνεται από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα. Ξεκινήσαμε τη σεζόν χωρίς πολλά λόγια, χωρίς πολλές μεταγραφές και φτάσαμε με αργά βήματα μέχρι εδώ. Από τη στιγμή που είδαμε πως η ομάδα έχει δυνατότητες να φτάσει πιο ψηλά, κάναμε ότι μπορούσαμε για να την ενισχύσουμε ενόψει της συνέχειας. Ραμπαβίλας και Άλντο είναι δυο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που τους αποκτήσαμε κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή μας. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, αφήνοντας μόνο ένα μικρό παραθυράκι για την προσθήκη ενός μικρού αθλητή για τη συνέχεια».

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας μετά τη μεταγραφική ενίσχυση ο κ. Φώσκολος είπε:
«Δεν μπορώ να πω ότι οι στόχοι άλλαξαν, απλά σίγουρα μετά την ενίσχυσή μας αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα φαβορί δεν θα πρέπει πλέον να κοιμούνται ήσυχα. Δεν είμαστε φαβορί αλλά σίγουρα έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά».

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …