Γενέθλια Πρίντεζη και οι καλύτερες στιγμές (Φωτο-Βίντεο)

O Γιώργος Πρίντεζης έχοντας ντύσει την ιστορία της ζωής του με… ερυθρόλευκα χρώματα, κλείνει τα 32 του χρόνια και το gazzetta.gr θυμάται τις κορυφαίες… Ολυμπιακές στιγμές του.

Το αγαπημένο παιδί του μπασκετικού Ολυμπιακού γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1985 και η μοίρα του είχε «γραφτεί» σε ερυθρόλευκο φόντο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνέδεσε την ζωή του με τον Ολυμπιακό και όσοι αγαπούν την ομάδα τον συνέδεσαν με ένα κομμάτι της καρδιάς τους.

 Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δέθηκε όσο κανένας άλλος με τον κόσμο και η μοίρα τον ήθελε να είναι εκείνος θα γίνει το πρόσωπο που θα… εκτελέσει τα θελήματα της για την «μαγική» ανατροπή στην ιστορία μιας ολόκληρης ομάδας.

Η ιστορία του «Πριντ» δεν ήταν στρωμένη πάνω σε εύκολα μονοπάτια, αλλά ο ίδιος πήρε την σκληρή δουλειά του, την πίστη του και την αγάπη του για μια και μόνο φανέλα και συνέθεσε έναν πίνακα με απίστευτες επιτυχίες και στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία.

Από τις παιδικές φωτογραφίες με το κασκόλ του Ολυμπιακού, δανεικός στην Ολύμπια Λάρισας, ξανά Ολυμπιακός, Μάλαγα και… ανατροπή.

Δείτε ιστορικές φωτογραφίες και βίντεο με τις καλύτερες στιγμές ΕΔΩ (GAZZETTA.GR)

Check Also

ΕΣΚΚ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3)

ΕΣΚΚ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (18-19/3) Δείτε το πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ στις Κυκλάδες στους …