Γλυκιά ήττα για τις κορασίδες του Α.Ο Ερμούπολης

Γλυκιά ήττα για τις κορασίδες του Α.Ο Ερμούπολης

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ – Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ : 49-48 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Πρώτη ήττα για τις κορασίδες εφέτος , οι οποίες αγωνίστηκαν χθες στο νησί της Τήνου απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα.
Οι μικρές Συριανές αθλήτριες έχασαν με σκορ 49-48 και συνέχισαν να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους, παρά την ήττα τους με έναν πόντο, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με σκορ 39 – 37. Εκμεταλλευόμενοι το +1 πόντο στα μεταξύ τους ματς, αν πάρουν τα ροζ φύλλα αγώνος στους εναπομείναντες αγώνες θα παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου τους.
Η Συριανή ομάδα που στερήθηκε σε αυτό το παιχνίδι την παρουσία βασικών αθλητριών της , μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους.  Μπόρεσαν και έκλεισαν το ημίχρονο με την μικρότερη δυνατή διαφορά (25-24). Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά 8 πόντων την οποία αύξησε λίγο ακόμα στην τέταρτη περίοδο. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού οι παίκτριες της Ερμούπολης μπόρεσαν να μειώσουν την διαφορά και είχαν την ευκαιρία μέχρι και να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο αγώνος.
Τελικό σκορ 49-48 και πρώτη θέση δείχνει Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ακόμα στον όμιλο.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!
Δεκάλεπτα: Α: 08-07, Β: 17-17, Γ: 15-08, Δ: 09-16
ΤΑΚ Περιστεριώνας: (Πολυκανδριώτου Ε.):
ΜΕΤΑΞΑ, ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ Ε. 4, ΠΑΛΑΜΑΡΗ ,ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ, ΛΟΥΒΑΡΗ Α., ΒΙΔΑΛΗ 4, ΛΟΥΒΑΡΗ Μ., ΦΩΣΚΟΛΟΥ 16,  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 4(1), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΔΕΛΩΤΗ 6, ΠΛΥΤΑ 15.
Α.Ο. Ερμούπολης: (Ανδρέας Μαύρος): 
ΚΟΤΣΙΠΕΤΣΙΔΟΥ 31(1), ΒΡΟΥΤΣΗ 4, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ Ε-Ε 5(1), ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ Ε, ΞΑΓΟΡΑΡΗ , ΡΟΥΣΣΟΥ 6 , ΜΙΜΟΓΛΟΥ 2 , ΡΟΥΣΣΟΥ Χ., ΜΑΡΙΑΝΟΥ, ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΔΑΛΕΖΙΟΥ
Γραφείο τύπου Α.Ο Ερμούπολης

Check Also

Euroleague: Επίσημη η αλλαγή σελίδας! - Δικαίωση για τις εφτά ομάδες

«Θα πρέπει να συνεχίσω να ακολουθώ αυτόν τον κανόνα»

«Θα πρέπει να συνεχίσω να ακολουθώ αυτόν τον κανόνα» Με τη φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται …