Είναι ένας από τους πιο συμπαθείς τραγουδιστές που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Ηλία Βρεττό που έχει τραγουδήσει πολλά και ξεσηκωτικά κομμάτια.
Ο Ηλίας Βρεττός, ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και ενέργεια, κάνει τη δική του επανάσταση στο χώρο της διασκέδασης με ένα project live clubbing το οποίο όπου κι αν παρουσιάστηκε, έκανε… χαμό.
 

Στην πιο απογειωτική φάση της καριέρας του βρίσκεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος «πετάει ψηλά» και επιστρέφει στην Σύρο για να μας πει «και κάτι ακόμη» την Δευτέρα 7/8 στο Severo Plus στα Λαζαρέτα, για ν’ ανανεώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της Σύρου σ’ ένα LIVE show γεμάτο θετική ενέργεια, δυνατές μουσικές στιγμές και εκπλήξεις!

O αγαπημένος τραγουδιστής που πλέον έχει μόνιμη παρουσία στις πρώτες θέσεις των ελληνικών ραδιοφωνικών airplay με τα κομμάτια του, «Ουτε μέρα μακριά σου» «Κατάλαβε το»,«Και Κάτι ακόμη», «Και πετάω ψηλά», «Όλα τα ξέρω», «Όταν με κοιτάς», «Δεν πάνα λένε»,“Μέτρα τα αστέρια”, “Κάνει Μοναξιά”, “Δεν σου αξίζω”, “Αχ καρδιά μου”, “Να μείνεις για πάντα”, “Μόνο μαζί σου”, «Μαζί σου πάω παντού», «Τα πάντα όλα «, “Άλλος άνθρωπος”, “Κορώνα Γράμματα”, “Περασμένη Ώρα”, «Τι δεν καταλαβαίνεις»«Αχ Καρδιά μου», «Ανεβαίνω» και το ολοκαίνουριο «Μια Ιστορία» και άλλα πολλά!
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μας υποδέχεται επί σκηνής με τις επιτυχίες του και όχι μόνο και μας καλεί να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ένα μοναδικό ξέφρενο πρόγραμμα!
 
Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ (6 ευρώ το 2ο ποτό)
Τιμή απλής φιάλης: 80 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων:6936191872, 6937186961
Open doors: 23:00