Ίλιτς: «Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα»

Ίλιτς στο Logotypos.gr: «Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα»

Ο νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς μιλάει στο Logotypos.gr για τη νέα προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Σύρου, που θα την βρει παρά τις δυσκολίες, ξανά στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ.

«Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου που με επέλεξαν ως πρώτο προπονητή της ομάδας. Aποδέχτηκα την πρόταση να μείνω στη Σύρο για δεύτερη συνεχή χρονιά και να αναλάβω την ομάδα στην καινούρια προσπάθεια που κάνει. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα διότι μου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσω κάτι το οποίο επιθυμούσα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου».

Η ομάδα με τα διοικητικά προβλήματα άργησε να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας χρονιάς. Πόσο θα επηρεάσει αυτό;

«Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε συγκριτικά με άλλες ομάδες. Βλέποντας το όμως με θετικό πρόσημο, η ομάδα ξεπέρασε τα προβλήματά της και συνεχίζει να βρίσκεται στα σαλόνια της volleyleague με ένα νέο σχήμα προσπαθώντας να πετύχει τους στόχους της»

Η ομάδα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική;

« Θα είναι ανταγωνιστική διότι στο σύνολο της θα αποτελείται από έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους παίκτες. Στη νέα προσπάθεια που κάνουμε χρειαζόμαστε την στήριξή του κόσμου της Σύρου που παραμένει στο πλευρό της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια».

Check Also

Φοίνικας Σύρου: Ανακοίνωσε τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου της ομάδας

Φοίνικας Σύρου: Ανακοίνωσε τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου της ομάδας Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε τα …