Ήττα του ΑΣΕ Νεωρίου στον τελικό (Βίντεο)
Σε ένα ματς διαφήμιση του Κυκλαδίτικου βόλεϊ, οι Νεανίδες του Πανναξιακού στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Κυκλάδων, επικρατώντας του μαχητικού ΑΣΕ Νεωρίου με 0-3 σετ!
Το παιχνίδι ήταν ένας πραγματικός τελικός, αντάξιος της δυναμικότητας των δύο ομάδων, οι οποίες από την στιγμή που απέβαλαν το άγχος, προσέφεραν στους φίλους που παρευρέθηκαν στο κλειστό της Μάρπησσας, αλλά και σε όλους όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση μέσω της ζωντανής μετάδοσης, πλούσιο θέαμα.
Το πρώτο σετ είχε δύο όψεις με τον Πανναξιακό να παίρνει προβάδισμα αρκετών πόντων, όταν από την γραμμή του σερβίς πήγε η Κατερίνη, ωστόσο το Νεώριο έβγαλε αντίδραση, πλησιάζοντας αρκετά στο σκορ. Ο Πανναξιακός όμως έδειξε περισσότερο αποφασιμένος να το πάρει, όπως και έκανε (20-25).
Στο δεύτερο σετ το Νεώριο μπήκε καλύτερα, με την ομάδα της Νάξου να δείχνει πως έχει βρει το μομέντουμ, κατακτώντας το και αυτό με 19-25.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ το Νεώριο προσπάθησε να πάρει τα ηνία, θέλοντας παράλληλα να μπει ξανά στο ματς. Άλλωστε με τις ταλαντούχες αθλήτριες που διαθέτει θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο, ωστόσο ο Πανναξιακός βρίσκοντας λύσεις στο επιθετικό σκέλος, κατάφερε να το κατακτήσει, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Τα σετ: 20-25, 19-25, 18-25
ΑΣΕ Νεωρίου: Παχη, Κοκμοτού, Τζέκα, Στεφάνου, Λυγνού, Γαδ, Συνοδινού, Ρουτσι, Πιτσικάλη, Ρούσσου
Πανναξιακός ΑΟΝ: Καραβοκύρη, Σταυροπούλου, Λιανού, Γρυλάκη, Κουφοπούλου, Σουσούνη, Ανανγώστου, Κατερίνη, Κατσάνη, Βόμβα, Ξενάκη, Κυριακού, Φρατζέσκου, Σφακιανάκη
Παρακολουθήστε σε επανάληψη τον αγώνα, σε περιγραφή Έλπη Φρέρη.