Ήττα με καλή εμφάνιση από την Σύρος 2002

Ήττα από την Μύκονο για την Σύρος 2002. Αν και στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, η Σύρος 2002 ηττήθηκε 4-1 από τον Α.Ο Μυκόνου σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Α ομίλου.

Του Βαγγέλη  Μαραγκού

Σήμερα άνοιξε  η  αυλαία   της  πέμπτης  αγωνιστικής   του  Α  ομίλου  της  ΕΠΣΚ ,με το παιχνίδι   Σύρος 2002  – ΑΟ Μυκόνου .  Ο Α.Ο  Μυκόνου  αν  και στα  πρώτα  λεπτά έχασε  καλές  ευκαιρίες  να προηγηθεί,   εντούτοις   βρέθηκε  πίσω  στο  σκορ  με  1-0,  όταν   ο  Φώσκολος    στην  μεσαία  γραμμή  ευνοήθηκε από  κόντρα,  πήρε την μπάλα,  βρήκε  αρκετά μέτρα  χώρο  και με όμορφο  πλασέ   λίγο πριν την συμπλήρωση  του  πρώτου  δεκαλέπτου  άνοιξε  το σκορ.

Οι Μυκονιάτες  αντέδρασαν  και  λίγα  λεπτά  αργότερα  με  τον  Παπαδόπουλο  να πιάνει  μία  όμορφη  κεφαλιά μέσα  από την μεγάλη  περιοχή  έφεραν το παιχνίδι  στα ίσα.  Οι παίκτες του Α.Ο.Μ θα μπορούσαν  να πετύχουν και δεύτερο τέρμα   στο πρώτο μέρος, άλλα το  σουτ   του Αμπαδίνη χτύπησε  στο οριζόντιο  δοκάρι  του  Μαρουδιά .

Στο  δεύτερο  ημίχρονο  οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν  τέρμα  με  τον  Ράγια στο 49’,  έπειτα  από  λάθος   του  Μαρουδιά   σε  ασυνεννοησία  με  τους  αμυντικούς  του,  γράφοντας   το  1-2 ,  ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία της Σύρος 2002 ήρθε στο 67΄. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Κονδύλα να μη μπορεί να «νικήσει» τον Σαββόπουλο. Η Μύκονος  ανέβασε απόδοση,   πέτυχε  αλλά δυο  τέρματα  με  τον  Αλεξανδρόπουλο  στο 75’ και  στο 88   με   τον  Παπαδόπουλο σφραγίζοντας  την  νίκη.

Διαιτητής: Ρούσσος Ι.Ι-Βοηθοί: Μαραγκός-Βαρθαλίτης

Σύρος 2002-Α.Ο Μυκόνου 1-4

ΣΥΡΟΣ 2002  (Φωκάς. Χ):  Μαρουδιάς . θ  Βοπόπουλος  Μαρουδιάς .Ν  Δαλέζιος  Ανδρεαδάκης  Συργιάννης

Κοσκινάς  Γεράρδης  Φώσκολος  Κονδύλας  Λελάι.Μ

Στον   Πάγκο για τούς Γηπεδούχους  ήταν οι:  Ζερβάκης  Κανέλλης  Πρέκας Κουβέλης  Θεοδοσίου

και Κανακάρης

 

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ ( Παχατουρίδης .θ ) :Σαββόπουλος  Μπαλής  Παπαδόπουλος  Τόμπρος Καρατσάς  Βαρουξής

Αμπαδίνης  Ράγια  Μπάμπακαρ  Αλεξανδρόπουλος Μπομπάι

Στον  Πάγκο για  τους Φιλοξενούμενους  ήταν οι  Βερώνης  Παλάσης  Τσαμασλίδης Ψύλιας Πλάκα

Ντουσάι  και Πατσάνι

Check Also

Κ16: Έσπασαν το αήττητο του Αίαντα οι Κανονιέρηδες

Οι Κανονιέρηδες έπαιξαν «παλικαρίσια» απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Αίαντα Σύρου σε αγώνα που έγινε …