Ήττα της Σύρου 2002 στην Μύκονο…
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα της Άνω Μεράς πέτυχε μια ευρεία νίκη απέναντι στην ομάδα ΣΥΡΟΣ 2002 και βρίσκεται στε ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με τον Α.Ο Πάγου έχοντας δύο δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχου κατάφεραν να πετύχουν έξι γκολ. Στο 12ο λεπτό ο Ραζάκ άνοιξε το σκορ και στο 19ο ήταν η σειρά του Τουρέ να κάνει το 2-0. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 230 ο Ουζούνογλου έγραψε το 3-0 και ο Τουρέ στο 29ολεπτό ζευγάρωσε τα τέρματά του γράφοντας το 4-0. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες της Άνω Μεράς πέτυχαν άλλα δυο γκολ με τους Γιόγιο και Καρφαρίδα στο 30 και 42 αντίστοιχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκλεισαν το σκορ σχετικά νωρίς με ένα ακόμα γκολ του συνήθως ύποπτου Τουρέ στο 58ο λεπτό και από εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα φάνηκαν να ανακόπτουν το ρυθμό τους χωρίς να δώσουν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στον αγώνα έκανε το ντεμπούτο του με επιτυχία ο νεοαποκτηθείς παίκτης των γηπεδούχων Σιντιμπέ Μαμαντί.
Διαιτητής: Ρούσσος Ι βοηθοί: Βαρθαλίτης και Μουτάφης.
Άνω Μερά-Σύρος 2002 7-0
Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Bushaj Myhamete, Κουτσούκος (46′ Χατζάκος), Πρίφτη, Κεραμιδάς (46′ Βαγενάς), Sidibe Mamadi, Τουρέ, Καρφαρίδας (70′ Θεοχάρη), Αμντούλ (70′ Κουκάς), Γιόγιος, Ουζουνόγλου
Σύρος 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς Θ., Βοπόπουλος, Μαρουδιάς Ν., Δαλέζιος, Ανδρεαδάκης (72′ Κοσκινάς), Συργιάννης, Λελάι Κ., Λελάι Μ. (65΄Καραμολέγκος), Ζερβάκης, Κονδύλας (15′ Κουβέλη), Κανακάρης (46′ Γεράρδης)
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου