Τζούριτς και Κόστα σε εκδήλωση Οινογνωσίας στη Σύρο

Mitar Djuric και Deivid Costa σε εκδήλωση Οινογνωσίας στη Σύρο

Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Φοινικα Σύρου ΟΝΕΧ, οι παίκτες της Συριανής ομάδας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με μεγαλύτερη άνεση τις ομορφιές του νησιού.

Οι δύο κεντρικοί της ομάδας του Φοίνικα, Mitar Djuric και Deivid Costa παρέα με την Martina Guiggi (συζυγος του Djuric και πρωην διεθνής βολλευμπολιστρια) και τον βοηθό προπονητή Louigi Parisi γευμάτισαν μαζί, δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα και κρασί από τα τοπικά οινοποιεία του νησιού μας.

Ο Οινοτουρισμός ξεκίνησε από πέρσι στην Σύρο και διοργανώνεται από την Syros4Seasonsμέσα από την ιστοσελίδα Syroswinetrails.gr. Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις οινογνωσίας, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν,  να συνδυάσουν και να «παίξουν» με τις γεύσεις των τοπικών εδεσμάτων παράλληλα με αυτές των κρασιών, σε μια διαδραστική εμπειρία γεύσεων.

Λίγα λόγια για το Syros Wine Trails

Ανακαλύψτε τα τοπικά μας κρασιά, γνωρίστε τους οινοποιούς, επισκεφθείτε τα οινοποιεία και τους αμπελώνες του νησιού μας, μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας.

Απολαύστε την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία, δοκιμάζοντας αυθεντικές τοπικές συνταγές και προϊόντα, και μάθετε την ιστορία και τα μυστικά της κουζίνας μας από τους ανθρώπους πίσω από τις ετικέτες.

Το Syros Wine Trails διοργανώνει οινικές και γαστρονομικές δραστηριότητες, προσφέροντας στους επισκέπτες του νησιού ολιγάριθμες αλλά και ιδιωτικές εκδρομές και γευσιγνωσίες για να εξερευνήσουν το κρασί, το φαγητό και τον πολιτισμό της Σύρου.

Εμπνευστείτε και επιλέξτε τη δική σας αξέχαστη οινογαστρονομική περιήγηση!

www.syroswinetrails.gr-Δείτε ΕΔΩ

 

 

Check Also

Ε.Σ.Α.Π.: Πήραν αδειοδότηση τρία Τ.Α.Α.

Ε.Σ.Α.Π.: Πήραν αδειοδότηση τρία Τ.Α.Α. Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως τα Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο., Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. …