ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Γ. ΣΙΓΑΛΑ

Το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Χρήστος Καφτηράνης με επιστολή του εκφράζει τις απορίες του για τη στάση του προέδρου της ΕΠΣ κ. Σιγάλα…

Θέμα: «Ανοιχτή επιστολή – εκλογές ΕΠΟ»

 

Κύριε Πρόεδρε, Ως μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος και να σιωπήσω για τα όσα διαδραματίστηκαν στις εκλογές του προέδρου Ε.Π.Ο. και αφορούν τη δική σας θέση που εκφράσατε με την ψήφο σας και με την ανακοίνωση την οποία εκδώσατε και κοινοποιήσατε σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.

 

Αλήθεια κ. Σιγάλα, σκεφτήκατε καθόλου ότι με την ενέργεια σας αυτή βάζετε, για άλλη μια φορά, στο περιθώριο τα σωματεία μας και θέτετε σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία της Ε.Π.Σ; Σκεφτήκατε καθόλου ότι εκπροσωπείτε σωματεία και μια Ε.Π.Σ με πολλά και ποικίλα προβλήματα που για να λυθούν απαιτούν συναίνεση και αλληλεγγύη; Σκεφτήκατε, μήπως, να ζητήσετε τη συνεδρίαση των οργάνων; Ρωτήσατε την άποψη των σωματείων; Ρωτήσατε και λάβατε υπόψιν σας την άποψη των άλλων μελών του Δ.Σ ;

 

Κ. Σιγάλα, τι ήταν αυτό που σας έκανε να συνταχθείτε με άλλες τρεις Ε.Π.Σ. ψηφίζοντας λευκό, αγνοώντας την αντίθετη με εσάς θέση των άλλων 51 Ε.Π.Σ. της χώρας που συντάχθηκαν και ψήφισαν τον μοναδικό υποψήφιο κ. Γκιρτζίκη για πρόεδρο της Ε.Π.Ο.; Διερωτηθήκατε, άραγε, που οδηγεί η συνεχιζόμενη και διαρκής προσωπική αντιπαράθεση που έχετε με το Δ.Σ. της ΕΠΟ; Πιστεύετε πως αυτό βοηθά ή δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία μας; Η στάση σας θεωρώ πως εκθέτει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ και τα σωματεία που εκπροσωπούμε.

 

Φίλε Πρόεδρε,

Πιστεύω πως οι προσωπικές εμπάθειες και συμπάθειες όταν υπηρετούμε συλλογικά όργανα πρέπει να μπαίνουν στην άκρη. Μέλημά μας θα πρέπει να είναι το γενικό καλό και στη συγκεκριμένη περίπτωση το καλό των σωματείων που εκπροσωπούμε. Επειδή είμαι πεπεισμένος ότι απαντήσεις πειστικές στα ερωτήματά μου δεν υπάρχουν, σας παρακαλώ, για όσο χρονικό διάστημα ακόμη θα υπηρετείτε τα σωματεία μας, να αποφύγετε παρόμοιες συμπεριφορές που θα εκθέτουν και θα βλάπτουν τη λειτουργία της Ε.Π.Σ και των Σωματείων μας. Με εκτίμηση Χρήστος Καφτηράνης – μέλος του Δ.Σ.

Check Also

Μπαράζ ανόδου: «Διαστημικός» ο Αστέρας Βάρης στη Ρόδο (Βαθμολογία)

Μπαράζ ανόδου: «Διαστημικός» ο Αστέρας Βάρης στη Ρόδο (Βαθμολογία) Ο Αστέρας Βάρης έκανε επίδειξη δύναμης …