Καλή μπασκετική χρονιά από την ΕΣΚ Κυκλάδων-Στις 22 Σεπτέμβρη το πρώτο τζάμπολ

Καλή μπασκετική χρονιά από την ΕΣΚ Κυκλάδων | Στις 22 Σεπτέμβρη το πρώτο τζάμπολ

Για της 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινάει ο πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο  της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με τις ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με τα τμήματα υποδομής.

Για τις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινάει ο πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο  της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με τις ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με τα τμήματα υποδομής.

Η καθυστέρηση οφείλετε στο κυριότερο έγγραφο (κάρτα υγείας Αθλητή) όπου οφείλουν όλοι οι αθλητές να έχουν στην κατοχή τους.

Για την νέα μπασκετική πρόσκληση  αγωνιστικής περιόδου 2018/2019 θα πραγματοποιηθούν τα εξής πρωταθλήματα: Παίδων , Κορασίδων , Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών.

Σημειώνουμε δε ότι  η ΕΣΚ Κυκλάδων προτίθεται να πραγματοποιήσει πρωτάθλημα Παμπαίδων, Παγκορασίδων , Μίνι αγοριών όπου οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 5 Οκτωβρίου 2018.

Το Δ.Σ.  της ΕΣΚ Κυκλάδων  ενημερώνει και συνάμα προσκαλεί ΟΛΑ τα ΜΜΕ δημοσιογράφους – Φωτορεπόρτερ  που  ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν διαδικτυακές μεταδόσεις  ή να καλύπτουν με φωτογραφικό υλικό  αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ούτος ώστε να  προμηθευτούν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις καθώς και να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο για την ετήσια μετάδοση αγώνων έως την Παρασκευή  21/09/2018.

Check Also

Ανακοίνωση Α.Ο Ερμούπολης

Ανακοίνωση Α.Ο Ερμούπολης Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο Ερμούπολης μέσα από την οποία ενημερώνει τους φίλους …