ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Άγιαξ Σύρου με επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει ότι δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για αναβολή του αγώνα με τον ΑΜΕΣ Νηρεά και ότι οι διαιτητές ανέφεραν οτι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:15, είχε οριστεί από την επιτροπή ορισμού πρωταθλήματος ο αγώνας μας με τον Νηρέα Πάρου. Η ομάδας μας, βρισκόταν στο γήπεδο από τις 17:00, καθώς υπήρχε ο Αγιασμός του Συλλόγου. Το γήπεδο ήταν προετοιμασμένο για την διεξαγωγή του αγώνα (banner χορηγών, σημαίες, ηχητική εγκατάσταση) και ο κόσμος παρέμεινε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Παράλληλα, αθλητές της ακαδημίας μας θα συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 18:15, ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Κοής, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο της επιτροπής ορισμού κύριο Βάβουλα, ότι επειδή το πλοίο πιθανόν να έχει μία μικρή καθυστέρηση, η ομάδα του Νηρέα θέλει αναβολή του παιχνιδιού, γιατί δεν θέλουν να διανυκτερεύσουν στην Σύρο.

Εμείς απαντήσαμε οτι αυτή τη στιγμή με την ομάδα στα αποδυτήρια και χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση τις προηγούμενες ημέρες όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Οι διαιτητές προσήλθαν κανονικά στο γήπεδο, μας ζήτησαν να προσκομίσουμε τα δελτία των αθλητών, καθώς επίσης και τις καταστάσεις υγείας και μας ενημέρωσαν οτι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και οτι γιαυτό τον λόγο βρίσκονται στο γήπεδο. Μετά την παρέλευση τριάντα λεπτών, ο διαιτητής κύριος Μαραγκός Νικόλαος, έκλεισε το φύλλο αγώνα, μας ζήτησε να πληρώσουμε το μισό εξοδολόγιο και παραλλάβαμε το φύλλο αγώνα.  Επίσης, ο διαιτητής ζήτησε να υπογράψει το φύλλο αγώνα και ο ιατρός του παιχνιδιού, όπως και έγινε.

Σαν σύλλογος πράξαμε το νόμιμο και τηρήσαμε τον ΚΑΠ, βάση του οποίου διεξάγεται το πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του Αίαντα Σύρου “

Check Also

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (21/2 | 11:00) …