ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛΟ ΡΟΥΣΣΟ

Μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες είναι αυτή που ξεκίνησε, καθώς ένας από τους κορυφαίους μέσους

του Συριανού ποδοσφαίρου αναμένεται να πάρει την απόφαση του. Ο λόγος για τον Κάρολο Ρούσσο που τις τελευταίες ημέρες δέχτηκε πρόταση από τον Α.Ο Σύρου με στόχο να τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα χρονιά.

Ο αθλητής έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς είχε εξαιρετική παρουσία τόσο σε Άγιαξ (2013-14) όσο και στον Πάγο την περσινή χρονιά. Ο Παίκτης μέχρι σήμερα δείχνει να μην έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Από τη μια, η πρόταση του Α.Ο.Σ μπορεί να μην είναι και η καλύτερη δυνατή βάση της παρουσίας του αθλητή τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά στον Α.Ο.Σ ποντάρουν στο δέλεαρ των υψηλών στόχων που έχει και φέτος η ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο παίκτης δείχνει να εκτιμάει την στάση που κράτησε την τελευταία διετία η διοίκηση του Πάγου, που είναι σίγουρα ένα από τα πλεονεκτήματα της όποιας απόφασης θα πάρει ο αθλητής τις επόμενες ημέρες. Ο Πάγος πίστεψε στον αθλητή και την περσινή σεζόν, όταν τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του Γιώργου Φώσκολου και τα πλαίσια της συνεργασίας με τον Άγιαξ, ενώ και φέτος η πρόταση που του κατατέθηκε δείχνει το πόσο πιστέυει στον αθλητή.

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα έχουμε νεότερα, για να μάθουμε τελικά αν ο αθλητής θα παραμείνει στον Πάγο ή θα γίνει παίκτης του Α.Ο Σύρου.

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …