«Κοσμοσυρροή» στη μεγάλη «γιορτή» της Ελλάς Σύρου (Φωτο)

«Κοσμοσυρροή» στη μεγάλη «γιορτή» της Ελλάς Σύρου (Φωτο)..

Στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης Ζωζεφίνα στο Γαλησσά, γιορτάστηκε χθες η επαναδραστηριοποίηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου. Περισσότερα από 25ο άτομα (ανακαινισμένη  και μεγαλωμένη πλέον άιθουσα) έδωσαν το παρών για τιμήσουν το ιστορικό σωματείο που επέστρεψε μετά από 11 χρόνια αδράνειας στα γήπεδα των Κυκλάδων, στην ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, παλαιοί παράγοντες αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Τη μεγάλη γιορτή της Ελλάς τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Λεονταρίτης, που ως γνωστό την οικογένεια του τη συνδέουν πολλά με το ιστορικό σωματείο, καθώς την έχει υπηρετήσει ο πατέρας του, ο ίδιος αλλά και ο γιος του πλέον.

Το φλουρί έτυχε στη γυναίκα του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ελλάς Φίλιππου Καραμολέγκου, με δώρο ένα 3ημερο ταξίδι στην Σαντορίνη προσφορά της BIOCLEAN.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ. Σωκράτης Ψαρρός για την πολυετή προσφορά του σε όλα τα τμήματα της ομάδας. Παρών εκ μέρους του Δήμου και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κ. Αλίκη Λεονταρίτη.

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ευχαριστεί τους χορηγούς για τα μεγάλα  δώρα που δόθηκαν στην εκδήλωση: Olympic Club, Gas Masu, Εργαλιοτεχνική Βακόνδιος, Med Care, Φαρμακείο Λεονταρίτης, Γυμναστήριο Μετάλλαξη, Μαραγκός Fashion Group, Spazio kids, Unique Cafe Bar, Severo Cafe Bar, Γιοσηφάκι, Cyclades24.gr, Σαργολόγος Χωματουργικά

Αργότερα θα ακολουθήσει βίντεο του Γιωργου Σολάρη

Ο Τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟ Ελλάς κ. Μιχάλης Λυγνός με τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας κ. Σωκράτη Ψαρρό.

Στην φωτογραφία διακρίνετε τους 3 ισχυρούς άνδρες της ομάδας Νίκο Ζιάβρα, Άκη Πύργο και Βίκτωρα Κουλουμπή, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου Ράνια Κρητικού, Ευάγγελο Λεονταρίτη, Σταύρο Ζουλουφό, Γιώργο Γούτη, Δημήτρη Φιλιποππολίτη, Στέφανο Γεωργίου και Μιχάλη Λυγνό.

Στην παρακάτω φωτογραφία η διοίκηση της Ελλάς διαχειρός… προέδρου Νίκου Ζιάβρα τιμάει τον κ. Γιώργο Λεονταρίτη για την πολυετή προσφορά της οικογένεια του στον Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου.

Η διοίκηση της ομάδας μαζί με τους δυο προπονητές Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο.

Κατάμεστη η αίθουσα όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Και οι ποδοσφαιριστές της Ελλάς παρών… στην γιορτή της ομάδας.

Αργότερα θα ακολουθήσει και βίντεο από την εκδήλωση.

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Περιφέρεια …