ΚΟΥΡΣΕΨΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ!

Ο Φοίνικας Σύρου έχει μπροστά του μιας τεράστιας σημασίας παιχνίδι (Σάββατο, Γήπ. Δ. Βικέλας, 19:00). Αυτό κόντρα στην πάντα δυνατή Κηφισιά για την 4η αγωνιστική της Volleyleague και θέλει ΜΟΝΟ τη νίκη!

 

Οι «Πειρατές» εκτός από τον εξαιρετικό αντίπαλο που έχουν να αντιμετωπίσουν, έχουν να διαχειριστούν και την αποχώρηση του Σλοβένου Γιαν Πλάνιτς ο οποίος βρίσκεται στην χώρα του για οικογενειακούς λόγους με την ομάδα να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του. Παρόλα αυτά υπάρχει η πίστη ότι οι παίκτες του Ζάρκο Παβλίσεβιτς και με την δύναμη του κόσμου που θα γεμίσει πάλι το γήπεδο, θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα.

 

Ο Φοίνικας Σύρου έχει με το μέρος του την προϊστορία καθώς σε 10 παιχνίδια έχει νικήσει 7 φορές. Πέρυσι η Κηφισιά είχε επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή της, τον Γιάννη Μαντέκα που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

 

«ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ»

 

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά για τον αγώνα του Σαββάτου, αλλά προτού «μιλήσει» στο παρκέ, έδωσε το σύνθημα για την επιτυχία. «Είναι δύσκολος αγώνας. Πρέπει να εκμεταλευτούμε την έδρα μας για να βρούμε ρυθμό. Εχουμε παίξει τέσσερα ματς με την Κηφισιά αλλά από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον αντίπαλο μας. Η Κηφισιά από πέρυσι έχει ανεβάσει επίπεδο. Παίζει σταθερά καλό βόλεϊ, χωρίς να κάνει λάθη. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε και στις προπονήσεις και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Ο Πλάνιτς ήταν βασικό κομμάτι της ομάδας. Είναι μία απώλεια αλλά το γεγονός ότι αγωνίζονταν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος βασικός ακραίος μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την απουσία».

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …