Home / ΟΜΑΔΕΣ / ΑΟ ΣΥΡΟΥ / Κράτησε τα ηνία ο Ρένος Φρέρης, «παλικάρι» ο Α.Ο.Σ στη Μύκονο και το «διαζύγιο» με τον Ευγένιο Ρηγούτσο…

Κράτησε τα ηνία ο Ρένος Φρέρης, «παλικάρι» ο Α.Ο.Σ στη Μύκονο και το «διαζύγιο» με τον Ευγένιο Ρηγούτσο…

Κράτησε τα ηνία ο Φρέρης, «παλικάρι» ο Α.Ο.Σ στη Μύκονο και το «διαζύγιο» με τον Ευγένιο Ρηγούτσο…

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε είχε τα πάντα. Εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων, τεράστιο διπλό του Α.Ο Σύρου στη Μύκονο και μεταγραφικό τοπίο, με τον Α.Ο Σύρου να προσπαθεί να προσθέσει όποιον θέλει στο οπλοστάσιο του, ενώ παράλληλα να δείχνει την διάθεση να κάνει και ξεσκαρτάρισμα με όσους δεν υπολογίζονται…

Τρίτη σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2018. Δεκατρείς ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει η φετινή χρονιά… σε μια μικρή αρθρογραφία των 666 λέξεων.

Του: Μάκη Πρίντεζη

Να ξεκινήσω με τις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων και να συγχαρώ όλη την παράταση «Ισχύς εν τη ενώσει» για το νικηφόρο αποτέλεσμα, που εδραιώνει πλέον τον Ρένο Φρέρη για άλλα 4 χρόνια στην προεδρική καρέκλα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Βεβαίως τέτοιες νίκες είναι πάντα συνολικές, καθώς κακά τα ψέμματα, το κάθε μέλος της παράταξης, φέρνει και την δική του ψήφο. Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΣΚ…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού “Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” κ. Φρέρης Ειρηναίος, ο οποίος επικράτησε στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Κ. στις 15-12-2018, συγκαλεί Διοικητικό Συμβούλιο  την Πέμπτη 20-12-2018 και ώρα 12 μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1._ Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ.

2._ Συγκρότηση Επιτροπών.

Αξίζει να τονιστεί, πως τα μέλη που εκλέχθηκαν από τις δυο παρατάξεις είναι:  Φρέρης Ειρηναίος, Γαλανός Μάριος, Δαλέζιος Ιωάννης, Ζάννες Ελευθέριος, Παρούσης Γιώργος, Φωτεινός Αντώνιος, Μυτάκη Μαρία, Σολάρης Γεώργιος (πλειοψηφία) και οι Χωριανόπουλος Γεώργιος, Κουσαθανάς Αντώνιος, Μαραγκός Σάντος (μειοψηφία). (Αυτά έχουν ανακοινωθεί).

Επίσης, για να κλείσουμε το κεφάλαιο ΕΠΣ Κυκλάδων, να δώσουμε συγχαρητήρια και στην παράταξη του κ. Γιώργου Χωριανόπουλου, μα περισσότερο στον ίδιο, που εδώ και πολλά χρόνια είναι «πιστός στρατιώτης» του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων. Η ΕΠΣ Κυκλάδων τον έχει ανάγκη και μακάρι να υπάρξει μια ωραία συνεργασία με τη νικηφόρα παράταξη. Είπαμε… όλα για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Περνάμε στον Α.Ο Σύρου, που πήρε μια τεράστια νίκη στη Μύκονο, απέναντι στον Α.Ο Μυκόνου. Δείτε παρακάτω το βίντεο που επιμελήθηκε ο Έλπης Φρέρης…. και επιστρέφουμε….

Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Φωκά. Ουδείς έχει αναφερθεί σε αυτόν, καθώς τις τελευταίες ημέρες, όλοι ασχολούμαστε με το αν έρθει ο Γιώργος Ρούσσος, η ο Νίκος Βουτσίνος στην ομάδα. Ναι, είναι αλήθεια πως στον Α.Ο Σύρου μάλλον θα αποκτηθεί συνεργάτης του Χρήστου Φωκά, ώστε μαζί να πορευτούν τη δύσκολη… η αλήθεια είναι συνέχεια. Το παιχνίδι της Μυκόνου δεν ήταν καλό. Αντιθέτως, πολύ κακό ποιοτικά θα έλεγα. Είναι πολύ πεσμένο το επίπεδο των φετινών μεγάλων ομάδων ή κάνω λάθος; Όπως και να χει, στον Α.Ο Σύρου κρατάνε τη μεγάλη νίκη, όπως και το γεγονός ότι με την πρώτη χρονιά της επιστροφής… η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Μου άρεσε πολύ το «δέσιμο» των παικτών και το πάθος που έβγαλαν όλοι στο νικητήριο γκολ του Ραμπαβίλα. Δείτε το βίντεο στο 4.20 και θα καταλάβετε. Ο τρόπος που πανηγυρίζεται από τους παίκτες, μου θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, όταν ο δάσκαλος μας ανακοίνωνε πως δεν θα κάνουμε μάθημα γιατί θα πάμε εκδρομή.

Πάμε παρακάτω….

Είδατε την κόντρα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα με τον Άκη Πύργο. Ομολογώ πως δεν γνώριζα το «story. Το «φραστικό χώσιμο» του Πύργου στον αθλητή, όπως και την συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής σε κάποιον συνάδελφο. Όταν ειδα την επιστολή-απάντηση όμως του κ. Πύργου, κατάλαβα πως η κόντρα των δυο ανδρών έχει μεγαλώσει. Δεν θέλω να πάρω θέση. Το μέλλον είναι ο καλύτερος κριτής. Κοντά είναι ο Μάιος, για να δούμε αν ο ποδοσφαιριστής θα τον διαψεύσει η όχι.

Τέλος ο Ευγένιος Ρηγούτσος

Την στιγμή που ο Α.Ο Σύρου θα κάνει μεταγραφή από την Αθήνα, ενώ παράλληλα θα κοιτάξει και παίκτες από την Συριανή αγορά, παρελθόν από την ομάδα φαίνεται πως αποτελεί ο Ευγένιος Ρηγούτσος. Λόγους απειθαρχίας, επικαλείται η διοίκηση, με το Γιώργο Φώσκολο να μην έχει  ξεκαθαρίσει αν θα του δώσει την ελευθέρα του η θα τον βάλει στο «ψυγείο». Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν.

Κάπως έτσι, ολοκληρώνουμε τον «κύκλο» των απόψεων μας για το 2018. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τη νέα χρονιά, με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

 

Check Also

Εκλογές… και από την Δευτέρα εξελίξεις

Εκλογές… και από την Δευτέρα εξελίξεις… Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Α.Ο Σύρου, ενόψει …

x