Κύριοι Συσπειρωθείτε!

Με επιστολή του στο Syros-Sports.gr ο επιχειρηματίας Κώστας Κόκκαλης που έδωσε το παρών στις δυο συναντήσεις του Α.Ο Σύρου, προτείνει.. συσπείρωση, ενώ παράλληλα βγάζει το καπέλο στον Γιώργο Φώσκολο που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ανέβει στην Γ Εθνική.

severo-cafe-bar

 Αυτό το νησί δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και χρόνια προσπαθεί. Η αλήθεια είναι οτι όλοι προσπαθούμε να το ανεβάσουμε, πρώτα ο καθένας επαγγελματικά για το καλό της δουλειάς και της τσέπης μας και μετά για το καλό του ίδιου του νησιού.
Αυτό λοιπόν είναι το καλό μας, ότι προσπαθούμε, άλλοι πετυχαίνουμε άλλοι όχι. Αυτά έχει η ζωή.
17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n
       Στον αθλητισμό όμως, πάντα όλοι μας (οι του ποδοσφαίρου) στο τέλος τα κάνουμε σαλάτα και θέλω να εξηγήσω γιατί.
        Αντί να πάρουμε παράδειγμα από το Βόλεϋ και την ομάδα του Φοίνικα που κοσμεί το νησί και το έχει κάνει γνωστό παντού στην Ελλάδα και όλοι τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν την Σύρο μέσα από το Βόλεϋ, εμείς ασχολούμαστε με πολυμετοχικότητες και σοβαρότητα ανθρώπων.
       Δεν έχει σχέση αν είμαι ΑΟΣ Σύρου, δεν έχει σχέση αν είμαι ΠΑΓΟΣ Σύρου, δεν έχει σχέση αν είμαι ΑΓΙΑΞ Σύρου. Δεν έχει σχέση αν μπορώ να βοηθήσω διοικητικά μια ομάδα ποδοσφαίρου, μπορώ όμως με τον “ιδρώτα” μου, όπως βοηθώ λίγο το Βόλεϋ διαφημιστικά, να βοηθήσω με τον ίδιο τρόπο και τον ΑΟΣ. Όπως βλέπω το Φοίνικα στην Α’ Εθνική και χαίρομαι, να βλέπω και τον ΑΟΣ στην Γ’ Εθνική και να χαίρομαι που είμαι Συριανός.
       Λοιπόν κύριοι, όλοι εσείς που αγαπάτε το ποδόσφαιρο, βγείτε λίγο από το καβούκι σας, βγάλτε το κόμπλεξ “Φώσκολος” και βοηθήστε επιτέλους την ομάδα που μετά από τόσα χρόνια ανέβηκε Γ’ Εθνική. Εμένα και το Φώσκολο μας χωρίζουν  (πάντα) ποδοσφαιρικά και μόνο, πολλά αυτά τα δύο χρόνια. Και κοντραριστήκαμε και είχαμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα. Όμως πρέπει να του αναγνωρίσω ότι αυτός πήρε την ομάδα όταν ήταν διαλυμένη από το πρωτοδικείο και με επιμονή, “ματώνοντας” πέντε χρόνια την έφερε στην Γ’ Εθνική. Γιατί θέλω να πω στον φίλο μου Πύργο ότι όταν εμείς λακίσαμε (διοικητικά όχι διαφημιστικά) τα τελευταία δύο χρόνια εκείνος έμεινε.
Θεωρώ λοιπόν την “σοβαρότητα” που θέλετε κύριε Πύργο την έχετε μπροστά σας με έναν πρόεδρο που δεν λάκισε, διοικητικά το ξαναλέω και όχι διαφημιστικά, κάνοντας σε εσάς ειδικά την τιμή να προχωρήσετε μαζί με πρόεδρο τον Γιώργο (που θεωρώ ότι του αξίζει) ή με όποιους νομίζετε ή θεωρείτε εσείς ικανούς και σοβαρούς.
Μην λακίσετε όμως δεύτερη φορά γιατί αυτήν τη φορά δεν θα σας κρίνω εγώ αλλά το ίδιο το κοινό σας που σας αγαπά και σας το δείχνει καθημερινά.
Με σεβασμό σε όποιον το διαβάσει, με σεβασμό προς τον κύριο Πύργο και τον κύριο Φώσκολο και προς τον ίδιο μου τον εαυτό.
 Κώστας Κόκκαλης
14798757_1175288909218345_159731506_n

Check Also

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-Ελλάς Σύρου Live Streaming Δείτε ζωντανά σήμερα στις 17.00 τον αγώνα του Πυθαγόρα Σάμου …