ΕΚΛΟΓΕΣ, «ΛΕΟ» ΚΑΙ ΝΕΟΙ «ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ»

Μέχρι τα μέσα Μαϊου (10-11) αναμένονται οι εκλογές στον Α.Ο Σύρου, με στόχο την ανάδειξη του νέου διοικητικού

συμβουλίου που θα πορευτεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Με δυο νέους οικονομικούς συμπαίκτες στο πλευρό του, ο Γιώργος Φώσκολος έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα, με στόχο η ομάδα να παραμείνει δυνατή και να κατακτήσει αυτό που χάθηκε φέτος στις λεπτομέρειες.

Στόχος του προέδρου του Α.Ο.Σ είναι να παραμείνουν όλα τα μέλη της φετινής διοίκησης, καθώς η συνταγή πέτυχε, η ομάδα ήταν μια οικογένεια και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ήδη δυο επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα τη νέα σεζόν, με στόχο την αύξηση του μπάτζετ και της ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Για τα μεταγραφικά είναι πολύ νωρίς ακόμη, καθώς πριν από την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου δεν θα προχωρήσει (όπως είναι λογικό) τίποτα.

Διακαής πόθος των παραγόντων του Α.Ο.Σ είναι η επιστροφή του Λεονάρδου Πρίντεζη. Ο πρώην αρχηγός του Α.Ο.Σ, βγάζει φέτος «μάτια» με τον Α.Ο Καραβά και με νίκη την Κυριακή στέφεται πρωταθλητής. Ο Πρίντεζης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα από την πολύχρονη θητεία του, ενώ και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε επιστροφή στην ομάδα της «Καρδιάς» του.

Check Also

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο

Φιλικός αγώνας της Ελλάς με τον Πάγο Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και τον …