«ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… ΕΔΩ!!!»

Το «οπλοπολυβόλο» του Α.Ο. Καραβά, Λεονάρδος Πρίντεζης, μίλησε στο syros-sports για την άνοδο της ομάδας του, γνωστοποίησε την επιθυμία του να επιστρέψει για λογαριασμό του Α.Ο. Σύρου, ενώ παράλληλα δεν ξεχνά την

εμπειρία του στην ΑΕΚ όπου είχε την χαρά σε έναν αγώνα να αντικαταστήσει τον Ντέμη Νικολαϊδη…

 

ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Λεονάρδο συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας. Ήταν εξ΄αρχής ο βασικός σας στόχος ή προέκυψε στην πορεία;

«Σε ευχαριστώ πολύ! Η ομάδα του Α.Ο. Καραβά κινδύνεψε πριν από 3 χρόνια για να διαλυθεί. Τότε λοιπόν εμφανίστηκαν 2-3 άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα και 4-5 ποδοσφαιριστές που ήθελαν να συνεισφέρουν και έτσι ο Α.Ο. Καραβά έμεινε ζωντανός. Και όχι μόνο αυτό κατάφερε να έχει 2 συνεχόμενες ανόδους. Η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά το ρόστερ έθετε το… πρέπει ώστε να επιτευχθεί αυτή η αποστολή και να ανέβει η ομάδα στην Πειραιά».

Πότε πιστέψατε ότι αυτή η άνοδος δεν χάνεται με τίποτα;

«Καταρχάς, αγωνιστικά η χρονιά ξεκίνησε εξαιρετικά βάσει συγκομιδής καθώς είχαμε 5/5. Στην συνέχεια έγινε μια «κοιλιά», αλλά μετά τα Χριστούγεννα ρολάραμε. Κάπου εκεί κατάλαβα μέσα μου πως θα έπρεπε να… αυτοκτονήσουμε για να μην κατακτήσουμε την άνοδο».

Θεωρείς ότι η Συριανή παροικία, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο του Α.Ο. Καραβά;

«Σε κάθε επιτυχία, ο καθένας βάζει το δικό του λιθαράκι. Αν και είναι κλισέ η έκφραση, είναι η πραγματικότητα. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και όσοι άλλοι εργάστηκαν για την ομάδα συνέβαλλαν τα μέγιστα. Κατά την γνώμη μου, τον σημαντικότερο ρόλο έπαιξε ο ξάδελφος μου, Ιωσήφ Ρούσσος, ο οποίος ήταν και ο λόγος που έπαιξα φέτος στον Α.Ο. Καραβά. Είναι «φρέσκος» στον χώρο, είναι από τους καλύτερους παράγοντες που έχω συναντήσει τόσα χρόνια και αν δεν ήταν εκείνος, τότε η Συριανή παροικία δεν θα ήταν εκεί».

Ήσουν το πρώτο βιολί φέτος στην κατηγορία. Ποιο γκολ άξιζε τόσο, όσο όλα τα υπόλοιπα που έβαλες;

«Αναμφίβολα, ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΣ Ποντίων. Μια ομάδα που διεκδικούσε την άνοδο. Κερδίσαμε 0-1 ενώ το γκολ ήταν ωραίο, αλλά και εξίσου σημαντικό, δεδομένου ότι προερχόμασταν από 2 συνεχόμενες ήττες».

Ας κάνουμε ένα rewind. Το 2001 είχες την ιδιαίτερη χαρά να αγωνιστείς στα τσικό της ΑΕΚ η οποία είναι και η ομάδα της καρδιάς σου. Πως έζησες εκείνη την χρονιά και τι περιστατικό θυμάσαι;

«Ήταν πράγματι, μια φοβερή εμπειρία που δεν ξεχνιέται με τίποτα. Όσα χρόνια και να περάσουν. Θυμάμαι έντονα δύο περιστατικά. Το ένα είναι ότι είχα μπει αλλαγή σε ένα φιλικό και μάλιστα είχα αντικαταστήσει τον Ντέμη Νικολαϊδη. Βέβαια δεν μου είχε δώσει καν το χέρι, ίσως είχε νεύρα, για αυτό. Άλλο ένα περιστατικό ήταν ότι με είχαν επιλέξει μέσα σε μια πεντάδα παικτών για να κάνουμε προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Δυστυχώς ήταν η επομένη του 6-1 από τον Ολυμπιακό και οι στιγμές ήταν δύσκολες».

Πάμε στο… ψητό. Επόμενη μέρα. Ο Α.Ο. Σύρου έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτησή σου. Εσύ τι έχεις να σχολιάσεις;

«Σαφέστατα φέτος ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία να αγωνιστώ στο τοπικό του Πειραιά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Άρα, θα παίξω εδώ του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του Α.Ο. Σύρου, κ. Γιώργο Φώσκολο και περιμένουμε να γίνουν οι εκλογές του σωματείου, για να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά».

Check Also

Φώσκολος-Ραμπαβίλας για το Αίαντας-Ελλάς (Βίντεο)

Φώσκολος-Ραμπαβίλας για το Αίαντας-Ελλάς (Βίντεο)