«ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»

Τα φώτα του φάιναλ-4 Κυπέλλου ανδρών έσβησαν και οι παράγοντες του Φοίνικα Σύρου

κάνουν τον απολογισμό της διοργάνωσης. Για όσους έλαβαν μέρος ή παρακολούθησαν τους αγώνες συμφωνούν πως το φάιναλ-4 ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ και είχε ανεκτίμητη αξία σε μία δύσκολη περίοδο.
Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και εκπρόσωπος του Α.Ο.Φοίνικα στην ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης που ήταν απο τους πρωτεργάτες του εγχειρήματος αναφέρθηκε στη διοργάνωση, στην επιτυχία του ΠΑΟΚ, στην ατυχία του Μιγιαήλοβιτς και του Φοίνικα αλλά και στο μεγάλο στόχο του γηπέδου.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είναι μία ιστορική στιγμή για αυτό το σωματείο που κατόρθωσε να πάρει έναν τόσο μεγάλο τίτλο που θα αλλάξει το χάρτη του ανδρικού βόλεϊ».

Σχετικά με τον απολογισμό της διοργάνωσης: «Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Έχουμε μεγάλη χαρά γιατί πέτυχε. Οργανωτικά ήταν όλα άριστα πιστεύω. Καλύφθηκαν απόλυτα όλες οι ανάγκες. Οι αποστολές έμειναν ευχαριστημένες. Η προβολή για το νησί μας ήταν πολύ καλή, οι συριανοί ευχαριστήθηκαν τρεις ωραίους αγώνες και οι τηλεθεατές είδαν ένα ωραίο προϊόν.


Από την άλλη είμαστε λυπημένοι γιατί υπήρξε ο τραυματισμός του Μιγιαήλοβιτς, ενός αθλητή που αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό βόλεϊ. Δυστυχώς είναι πολύ άτυχος. Και όταν ήταν στον Εθνικό και τώρα στον Φοίνικα. Περιμέναμε πως θα τον είχαμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

Επίσης υπάρχει στενοχώρια γιατί αυτή η γιορτή τελείωσε. Θέλαμε να συνεχιστεί κι άλλες μέρες. Ζήσαμε ένα εκπληκτικό διήμερο στο νησί.
Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε και τα επόμενα χρόνια ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις. Το ταμείο είναι πάρα πολύ θετικό για το ελληνικό βόλεϊ. Οι συριανοί αγαπούν τον ποιοτικό αθλητισμό. Αγαπούν το βόλεϊ παράγει ποιότητα».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε: «Ο Φοίνικας έχει κάνει ως τώρα εκπληκτική πορεία. Δεν ήταν στον προγραμματισμό της ομάδας ούτε να φτάσει στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, ούτε να διεκδικεί είσοδο στην τετράδα του πρωταθληματος κι όμως το παλεύει.
Εφέτος φτιάξαμε μία ομάδα με αρκετά μειωμένο μπάτζετ, είπαμε να κάνουμε μία συντηρητική χρονιά. Παρόλα αυτά, αν θέλετε λόγω της πολύ καλής οργάνωσης που έχουμε στο σωματείο και της εκπληκτικής στήριξης του κόσμου, που είδατε και σήμερα πόσο αγαπά το βόλεϊ. Η ομάδα του Φοίνικα κατόρθωσε και φέτος να είναι πρωταγωνίστρια.

Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε διάρκεια μέσα στο χρόνο και αυτό θα επιτευχθεί με το άνοιγμα της βάσης. Η εγγραφή και συμμετοχή νέων μελών είναι το μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει ο Φοίνικας. Όσοι περισσότεροι νιώθουν την ομάδα δική τους τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα έχει ο σύλλογος».

 

Σχετικά με την ανακαίνιση του γυμναστηρίου «Δημήτριος Βικέλας»: «Με πολύ μεράκι και πολύ προσωπική δουλειά καταφέραμε να κάνουμε ένα μικρό γήπεδο όσο το δυνατόν πιο πολύ λειτουργικό. Το γήπεδο αυτό είναι όπως τα παιδιά. Πρέπει να μεγαλώσει…
Οι ανάγκες του συλλόγου είναι μεγάλες, η συμμετοχη του κόσμου και των νέων παιδιών όλο και μεγαλώνει και σύντομα θα ανακοινώσουμε ένα νέο πλάνο για μία υπερσύχρονη αθλητική εγκατάσταση».

 

Πηγή: foinikasclub.gr

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …