Ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της Λέσχης Chopper Riders Club Syros

Ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της Λέσχης Chopper Riders Club Syros

Η Λέσχη CHOPPER RIDERS CLUB SYROS»  διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ένα τριήμερο εκδηλώσεων για να εορτάσει το universary party (επετειακό) του Συλλόγου.

Από την Παρασκευή 18 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στον Γαλησσά, στην Λέσχη του Συλλόγου και στην Ερμούπολη  κατά την διάρκεια των οποίων θα υπάρξει διασκέδαση, rocκ μουσική και παρέλαση πανέμορφων μοτοσυκλετών.

Έχουν έλθει στη Σύρο και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μοτοσυκλετιστές από την Αθήνα , την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα την Λαμία, τον Βόλο, την Λάρισα, την Καλαμάτα,  την Χίο  και ένας από την Τουρκία.

Την σημερινή βραδιά στον Γαλησσά που ήταν η πρώτη από τις τρεις συγκεντρώθηκαν  μέλη από όλες αυτές τις Λέσχες που προαναφέραμε αλλά και πολλοί φίλοι των CHOPPER RIDERS CLUB SYROS και απόλαυσαν την συναυλία που έδωσαν δυο ροκ συγκροτήματα στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία του Γαλησσά.

Το Σάββατο οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Λέσχη του CHOPPER RIDERS CLUB SYROS και την Κυριακή θα κορυφωθούν στην Πλατεία Μιαούλη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο SPORTCYCLADES24.GR ΕΔΩ

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/3) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …