«ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ!»

Η διοίκηση του Αρη Σύρου εξέδωσε ξεκάθαρη και περιεκτική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν υπάρχει θέμα διάλυσης του ανδρικού τμήματος και έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτική η ανακοίνωση

«Με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από ορισμένους, είτε από σκοπιμότητα είτε από άγνοια της πραγματικότητας, περί διάλυσης του ανδρικού τμήματος του Άρη Σύρου, αλλά και του συλλόγου γενικότερα, αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια προκειμένου να μπει ένα τέλος στις φήμες αυτές και στην παραπληροφόρηση.

Η Διοίκηση του συλλόγου διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις φήμες που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν τον Άρη Σύρου και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι αλήθεια πως πριν από περίπου ένα μήνα υπήρξε αποχώρηση πέντε αθλητών του ανδρικού τμήματος, ωστόσο το τμήμα υφίσταται και θα αγωνιστεί κανονικά στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Η διοίκηση προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση των αθλητών αυτών με μεταγραφές, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 7-8 ανδρών αθλητών όπως ήταν και πριν, καθώς φιλοσοφία του συλλόγου είναι στο ανδρικό πρωτάθλημα να παίρνουν ευκαιρίες και να αγωνίζονται και αθλητές από το εφηβικό τμήμα, όπως γίνεται κάθε χρόνο άλλωστε.

Η διοίκηση του συλλόγου, οι προπονητές και οι αθλητές συνεχίζουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους με στόχο έναν δυνατό και ενωμένο Άρη Σύρου.

Όσοι σκόπιμα διαδίδουν τέτοιες φήμες και θα τους χαροποιούσε η διάλυση του Άρη Σύρου, λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά θα πρέπει να μας υποστούν για πολλά χρόνια ακόμη…»

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Α.Ο. ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Check Also

Ξεκινάει σήμερα το Πανελλήνιο Παλαιμάχων με την συμμετοχή της Σύρου

Ξεκινάει σήμερα το Πανελλήνιο Παλαιμάχων με την συμμετοχή της Σύρου Παρά το γεγονός ότι δεν …