Ο ΑΓΙΑΞ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΤΟΥ: ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Στη Σύρο βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άγιαξ, Εφραίμ Μαυράκης. Ο νεαρός αθλητής από σήμερα πιάνει δουλειά, καθώς θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Το Syros-Sports.gr αφού πρώτα καλωσόρισε το 17χρονο μέσο από την Τήνο, συνομίλησε μαζί του όπου και μας εξήγησε τους λόγους που προτίμησε τον Αίαντα…

«Με τη μεταγραφή μου στον Άγιαξ έχω την ευκαιρία να μου ανοίξει μια πόρτα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα την απόφαση να έρθω σε αυτή την ομάδα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Άγιαξ σαν ομάδα. Είναι ο πρωταθλητής Κυκλάδων, στηρίζεται σε μικρά παιδιά και βγάζει πολλά ταλέντα. Τρία παιδιά από τον Άγιαξ έχουν μεταγραφεί σε μεγάλες ομάδες και μέσα από την ομάδα θα ήθελα και εγώ αν μπορέσω να ακολουθήσω αυτό το δρόμο. Γνωρίζω τον προπονητή κ. Ρούσσο καθώς είχαμε συνεργαστεί μια φορά στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Σύρο και θα αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα».

«Η πρόταση από τον Άγιαξ έγινε απότομα μπορώ να πω και με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ένοιωσα μια ευχάριστη έκπληξη και χαρά, γιατί ξέρω πως τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται συχνά. Αρχικά έκανα συζητήσεις με την οικογένεια μου και την ομάδα μου και στη συνέχεια αποφάσισα να έρθω στη Σύρο. Από την πλευρά μου θέλω να πιστεύω πως θα τα δώσω όλα με την καινούρια μου ομάδα ώστε στο τέλος να πετύχει τους στόχους της».
Για το ποια είναι η θέση που προτιμάει να αγωνίζεται είπε:
«Αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις στο χώρο του κέντρου. Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής μέσα και από τις προπονήσεις. Γενικά μου αρέσει να κόβω μπάλα και να αναπτύσσω το παιχνίδι της ομάδας μου. Αλλά είπαμε, ο προπονητής θα αποφασίσει σε ποια θέση θα με χρειαστεί».

Check Also

Προπονητής UEFA A πλέον ο Χρήστος Φωκάς

Προπονητής UEFA A πλέον ο Χρήστος Φωκάς Προπονητής UEFA A είναι πλέον ο Χρήστος Φωκάς …