Μεγάλη στιγμή: Στο Elite Camp της Βαλένθια Χάμζα και Μεντρί

Μεγάλη στιγμή: Στο Elite Camp της Βαλένθια Χάμζα και Μεντρί

Δυο παιδιά της ακαδημίας της Βαλένθια Σύρου επιλέχθηκαν να παρακολουθήσουν το Elite Camp της Valencia CF Academy 20-26 Ιουνίου 2022

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ακαδημία της Βαλένθια αναφέρει:

Δυο ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας Valencia cf AcademyGreece Syrou θα παρακολουθήσουν το Elite Camp της Valencia CF Academy 20-26 Ιουνίου 2022
Έρικ Χαμζα και Ρομεο Μεντρι
Η συμμετοχή τους είναι τιμή για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αλλά και για όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του δικτύου σε Ελλάδα και Κύπρο που ακολουθούν πιστά την προπονητική μεθοδολογία της Valencia CF Academy.
Η τελική επιλογή τους έγινε με γνώμονα την απόδοση και τη συνολική τους εικόνα σε όλες τις δράσεις του Elite Program (Πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών) που συμμετείχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και σήμερα (Training Camps, Friendly games, Surf Cup International Tournament, Valencia CF Academy SEE Tournament, .
Συγχαρητήρια στους προπονητές τους καθώς και στους προπονητές τους στο Elite Program, Λουκά Γκαλαμέλο, Vicente Roch, Ramon Mompo για την αμέριστη βοήθειά τους στην ολοκληρωμένη βελτίωσή τους.
Η οργάνωση και η επίβλεψη του Valencia CF Academy Elite Camp θα πραγματοποιηθεί από τους υπεύθυνους, τους προπονητές και το προσωπικό της Ακαδημίας VCF.
• Προπονήσεις στο Valencia CF Sports City με προπονητές Valencia CF Academy,
• Φιλικοί αγώνες,
• Τεχνικά σεμινάρια με συνεργάτες της Valencia CF,
• Ξενάγηση στο αθλητικό κέντρο της Valencia CF και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης της Βαλένθια,
• Ξενάγηση στο πιο «ποδοσφαιρικό» γήπεδο της Ευρώπης, το Mestalla.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή επιτυχία και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε στο μέλλον να έχουμε ακόμα περισσότερα παιδιά!
Υπεύθυνοι της ακαδημίας Valencia C.F AcademyGreece Syrou
Ρουσσου Γεωργία & Ρούσσος Ιωσήφ

Check Also

Άγιαξ Κ12: Τέσσερις νίκες στη Μήλο και το ευχαριστώ στον Μιχάλη Βαμβακάρη

Άγιαξ Κ12: Τέσσερις νίκες στη Μήλο και το ευχαριστώ στον Μιχάλη Βαμβακάρη Με τέσσερις νίκες …