Μεγάλη στιγμή για Τζώρτζη, Ευαγγελόπουλο και Άρσεναλ Σύρου

Μια πολύ μεγάλη στιγμή θα ζήσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Arsenal Soccer Schools Syros Βασίλης Ευαγγελόπουλος και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τζώρτζης. Στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει στην Βουλγαρία και που το παρών θα δώσουν όλα τα τμήματα της Άρσεναλ από όλη την Ελλάδα, ο Βασίλης Ευαγγελόπουλος επιλέχθηκε στους εκλεκτούς της ακαδημίας να δώσει το παρών. Μαζί του θα ακολουθήσει το νεαρό ποδοσφαιριστή και ο προπονητής Γιάννης Τζώρτζης, όχι σαν συνοδός, αλλά σαν προπονητής της μιας ομάδας. Σίγουρα μεγάλη στιγμή για την ακαδημία της Σύρου.

18191666_801208123368533_344679915_n

Το δελτίο τύπου της Άρσεναλ:

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΣΤΟ

 “11th Nesebar Cup International Junior Football Tournament”

Η Arsenal Soccer School της Σύρου, η οποία λειτουργεί στις εγκαταστάσεις Multiaction στον Πάγο, συμπληρώνει ένα χρόνο ως μέλος του δικτύου των σχολών της Arsenal στη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, η σχολή της Σύρου έχει ενεργό ρολο σε όλες τις εκδηλώσεις και τις ενέργειες του δικτύου με σκοπό την καλύτερη εκπαίδευση των προπονητών και των παιδιών της ακαδημίας

18197238_801208473368498_1032884553_n

Μέχρι στιγμής, πάνω από δέκα παιδιά, αλλά και προπονητές από τη σχολή της Σύρου έχουν συμμετάσχει στα camp του Advanced Development Program, αποκομίζοντας πολύτιμες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Το πρόγραμμα Advanced Development αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη από 2000 έως 2006 και τερματοφύλακες από 1999 έως 2007 αντίστοιχα. Είναι ένα ολοκληρωμένο ετήσιο προπονητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο ώστε να παρέχει σε συνεχή βάση συμπληρωματική προπόνηση και αξιολόγηση.

18195323_801208503368495_873218672_o

Παίκτες του προγράμματος που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002, 2003, 2004 & 2005 καλούνται να συμμετέχουν στο “11th Nesebar Cup International Junior Football Tournament” το οποίο πραγματοποιείται στη Βουλγαρία και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διαγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους νεαρούς αθλητές του κόσμου σε αυτές τις ηλικίες. Στόχος του τουρνουά είναι οι νεαροί παίκτες να βελτιωθούν στον αγωνιστικό τομέα αλλά και να δημιουργηθούν φιλίες και  αθλητικές σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιρικών συλλόγων από διαφορετικές  χώρες. Οι Arsenal Soccer Schools και ειδικά η σχολή της Arsenal στη Σύρο, θα συμμετέχουν δυναμικά σε αυτό το ταξίδι. Συγκεκριμένα, από τη σχολή της Σύρου μέλος της ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο τουρνουά στην ηλικιακή κατηγορία 2004-2005, θα είναι ο Βασίλης Ευαγγελόπουλος.

Κομβικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας είναι και η εκπαίδευση και η συνεχής επιμόρφωση των ίδιων των προπονητών των σχολών κάτι στο οποίο δίνεται μεγάλο βάρος από τις Arsenal Soccer Schools. Γι’ αυτό το λόγο, ο Τζωρτζής Ιωάννης, προπονητής της ακαδημίας στη Σύρο, θα ταξιδέψει με την αποστολή στο τουρνουά της Βουλγαρίας και θα αναλάβει να προπονήσει μία από τις ομάδες των σχολών.

18195814_801208143368531_647121162_o

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν πάντα ως κύριο στόχο τους τα νεαρά φιντανάκια του ποδοσφαίρου να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους γνωρίζοντας τον πρωταθλητισμό. Το πρόγραμμα των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal ακολουθεί τις ίδιες αρχές με τις οποίες προπονείται και αγωνίζεται η πρώτη ομάδα της Arsenal FC. Οι «Κανονιέρηδες» στην προπονητική τους φιλοσοφία έχει πρώτιστο στόχο την ατομική τεχνική βελτίωση του κάθε παιδιού που αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

Η Arsenal Soccer School Σύρου έχοντας κατανοήσει τη φιλοσοφία του «Play the Arsenal way», υποστηρίζει τα παιδιά της σχολής της σε κάθε ποδοσφαιρικό τους βήμα. Έχει εναρμονιστεί πλήρως με το πρόγραμμα του δικτύου μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχοντας ενεργή συμμετοχή σε αυτό τόσο εκτός Σύρου με τη συμμετοχή της στο Advanced Program καθώς και την παρακολούθηση όλων των προπονητικών σεμιναρίων όσο και στο ίδιο το νησί όπου έχει φιλοξενήσει και αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους του δικτύου – τον Λάκη Παπαϊωάννου, Τεχνικό Δ/ντή των σχολών και επίσημο scout της Arsenal FC για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, τον Μάριο Μπόνιτς, scout και προπονητή των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα & Κύπρο, τον Matt Furtek, προπονητή από τους «Κανονιέρηδες» στο πλαίσιο του Arsenal Gap Year Programme.

 

Check Also

Τελικός Κ16: Α.Ε Μυκόνου-Κανονιέρηδες Live Streaming

Τελικός Κ16: Α.Ε Μυκόνου-Κανονιέρηδες Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο του Κόρφου …