Ένα μεγάλο «καλάθι» αγάπης για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης!

Ένα μεγάλο «καλάθι» αγάπης για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης!

severo-cafe-bar

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Τζάμπολ Αγάπης για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μία φιλανθρωπική δράση που διοργάνωσαν από κοινού ο Άρης Σύρου και οι παλαίμαχοι του Συλλόγου, το 4ο Τζάμπολ Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο σε συνεργασία με τον εμπνευστή και πρωτεργάτη αυτής της πρωτοβουλίας, προπονητή Γιάννη Τσιουμπρή.

 Ο σκοπός αυτής της δράσης ήταν ιερός, καθώς έγινε για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, αφού τα χρήματα από τις εισπράξεις θα διατεθούν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού.

Δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το παρών στο γήπεδο, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι εκατοντάδες άλλοι αγόρασαν τα εισιτήρια παρότι δεν μπορούσαν να είναι παρόντες, μόνο και μόνο για να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Το πρώτο μισό της εκδήλωσης περιελάμβανε αγώνα των ακαδημιών του Άρη, με την συμμετοχή παιδιών του Ειδικού Σχολείου, τα οποία αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εύστοχα στα σουτ τους, γνωρίζοντας την αποθέωση σε κάθε καλάθι που πετύχαιναν!

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Στο δεύτερο μισό πραγματοποιήθηκε φιλικό αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Άρη και την ομάδα μπάσκετ του Νεωρίου, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί παρά τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια.

Στην ανάπαυλα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου τίμησαν τον κ Γιάννη Τσιουμπρή, με τον πρόεδρό τους Λευτέρη Λαζαρίνο να του απονείμει τιμητική πλακέτα.

Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν χωρίς αμφιβολία η απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, τα οποία έλαμπαν από χαρά και μέσω του αθλητισμού μπόρεσαν να νιώσουν την ζεστασιά της ισότιμης μεταχείρισης.

Παρόντες στην εκδήλωση, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων Λώρης Σαλάχας, ο διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κ. Αρμακόλας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Στράτος Μαύρος που έδωσε αναμνηστικά δώρα στον κ. Τσιουμπρή και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων (Παλαίμαχοι και Νεώριο).

Οι διοργανωτές εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι οι εξής:

Blue Star Ferries, Ταξιδιωτικό Γραφείο TeamWork, Hotel Francoise, Super Market Νεωρίου, εστιατόρια Ιθάκη του Αή, Περί Τίνος, Σάββας, Κοπανιτσάνος Τεχνική Εταιρεία, Τσιπουράδικο 50-50, Kids Time, Πρέκας παραδοσιακά προϊόντα, Francy’s catering, Κώστας Δοκιμάκης δικηγορικό γραφείο, Μαρία Καζαντζάκη δικηγορικό γραφείο, Εστία η μικρή αγορά και Αντώνης Φρέρης εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών.

Επίσης, οι διοργανωτές ευχαριστούν τους Γιώργο Ρούσσο και Χάρη Ξύδη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην παρουσίαση και μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, καθώς και τους διαιτητές Άγγελο Σαμοθράκη και Μάκη Μαρουδιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Check Also

Στο πλευρό της Εθνικής αθλητές του Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο)

Στο πλευρό της Εθνικής αθλητές του Α.Ο Ερμούπολης (Φωτο) Στο πλευρό της εθνικής μας ομάδας …