Στην Μεγαλόπολη Ροσσολάτος-Παπουτσάς, ευχαριστώ σε χορηγούς και καλοκαιρινά μπλουζάκια

Από τον Μοτοσικλετιστικό Σύλλογο Σύρου…

Στην Μεγαλόπολη και το 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross (20-21/5) θα δώσει το παρών ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σύρου, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα. Παράλληλα ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στην εντουρόβολτα που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαϊου.

severo-cafe-bar

Στην Μεγαλόπολη Ροσσολάτος-Παπουτσάς

Στην Μεγαλόπολη, στον 6ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα μας εκπροσωπήσει ο Ροσσολάτος Σταύρος στην κατηγορία Open και ο Παπουτσας Μιχαλης στην ΜΧ2. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία !

tramonto-728x90

Ευχαριστώ σε όλους

Ο ΜΟ.ΣΥ.Σ θέλει να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στην εντουρόβολτα που πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2017 αλλά και όσοι ήθελαν να παρευρεθούν αλλά δεν το κατάφεραν , αποχαιρετώντας και εμείς με το τον δικό μας τρόπο τον χειμώνα , περνώντας από μαγευτικά μέρη της Αρχόντισσας των Κυκλάδων . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς υποστηρικτές μας όπου με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν για την εκδήλωση αυτή : Το Plaza Cafe & Croissant, τον κατάστημα RACER-X motocross Accessories , κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΌΣ και το κατάστημα MotoPolis!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου για την 3η εντουρόβολτα .

likehome17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Καλοκαιρινά μπλουζάκια

Ο σύλλογος μας εν όψη της θερινής περιόδου θα φέρει κιτρινες , λευκές και γκρί Polo μπλουζες με ραφτα σήματα για μέλη του συλλόγου και μη , και θα δέχεται παραγγελίες από τις 16/05 έως και τις 25/05 το μεσημέρι στις 12:00. Παρακαλούμε όπως γράψετε σε σχόλιο το μέγεθος σας , χρώμα και την ποσότητα ή ( επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6936556965 με τον Χατζαντώνη Νικόλαο ) . Το κόστος της Polo μπλούζας είναι 25€ το τεμάχιο , όπου θα προπληρώνεται στο κατάστημα “Κριθάρης”. Όσοι παραγγείλουν και βρίσκονται εκτός Σύρου θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα για την εξόφληση και την παραλαβή τους. Η εικόνα παρακάτω είναι ενδεικτική για το πώς θα είναι ολοκληρωμένη. Έπειτα από προτάσεις των μελών του συλλόγου , βάλαμε διαθέσιμα και άλλα δύο χρώματα εκτός από το κίτρινο , είναι διαθέσιμα σε γκρί και λευκό . Όποιος θέλει μπορεί να βάλει σε σχόλιο και το χρώμα του polo που θέλει και παράλληλα μπορεί να πηγαίνει στο κατάστημα Gaget 4 gift ( έναντι μίνι μάρκετ Μπούμπουλη ) , ώστε να τα προβάρετε και να διαλέξετε το μέγεθος σας .

Σας ευχαριστούμε εκ του Δ.Σ.

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)-Ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)-Ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Δείτε αναλυτικά το σημερινό …