«Μετά την θυμηδία, ήρθε και η αγνωμοσύνη»

Mε προσωπική επιστολή στα Μ.Μ.Ε, ο Μάκης Βαρθαλίτης δίνει την δική του απάντηση στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις στο Sportcyclades24.gr. (Διαβάστε ΕΔΩ)

severo-cafe-bar

Ασφαλώς υπάρχει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά υπάρχει επίσης και το δικαίωμα της προστασίας της προσωπικότητας.

Αποτελεί υποχρέωση μου να προστατεύσω το κύρος μου μετά από το παραλήρημα ποδοσφαιριστή για τον οποίο από την μία λυπάμαι, αλλά από την άλλη κατανοώ ότι ήταν πάνω στη στιγμή και ήταν σε σύγχυση διότι δεν είναι και τόσο εύκολο να θεωρήσεις προκαταβολικά τον εαυτό σου ικανό ηγέτη για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και δει σε ανώτερη κατηγορία.

Αποτελεί υποχρέωση μου να προστατεύω το κύρος μου

Αν και -είναι αλήθεια- η στιγμή αυτή δεν προστάζει… επιχειρήματα αλλά κλαυσίγελο. Ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Οι  εφευρέσεις του δεν έχουν προηγούμενο. Αίφνης ανέσυρε συζητήσεις περί  διαμεσολάβησης του στην τοποθέτηση μου ως προπονητής! Μα είχα ήδη κερδίσει την  εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης και της διοίκησης με το ενδιαφέρον την αφοσίωση την ικανότητα την ειλικρίνεια  την σκληρή μου εργασία και τα θετικά αποτελέσματα εντός γηπέδου και  όχι με ανακοινώσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού. Η σύγχυση είναι προφανής. Ό,τι βολεύει κάθε φορά. Τα πυροτεχνήματα, όμως, σβήνουν όσο εύκολα ανάβουν.

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Είναι πραγματικά θλιβερό και δημιουργεί σκέψεις και πολλά ερωτηματικά ένας ποδοσφαιριστής να προσβάλλει με ασεβείς και υποτιμητικές δηλώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα, τον μέχρι πρότινος καθοδηγητή του.

Δεν υποτίμησα κανέναν παίκτη με τις δηλώσεις μου, του ΄ναντίων προβληματισμό θέλησα να εισφέρω σχετικά με την πορεία της αγαπημένης μου ομάδας.

Εν κατακλείδι θέλω να αναφέρω ότι  έχω σαν αρχή να μην απαντάω σε προκλήσεις, αλλά αυτή τη φορά ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω σεβόμενος τον μόχθο μου, τις υπέρμετρες προσπάθειες όλων των παικτών και της συνολικής δουλειάς που έγινε για την κατάκτηση του νταμπλ!

Καλή επιτυχία στην υπεράσπιση της ιδέας ότι… οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται εντός αυτού….  ας τις αναμένουμε με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Γ΄ Εθνικής.

 Υ.Γ… οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο απ’τα φαινόμενα παρά απ’την πραγματικότητα..διότι η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους..

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …