«ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ»

«Είναι ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας. Πάμε για ένα καλό στόπερ, δυο μικρούς και ένα «δεκάρι» που θα κάνει τη διαφορά…»

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Σ Γιώργος Φώσκολος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Ο Συριανός παράγοντας σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr τόνισε πως ο αθλητής είναι «κόσμημα» για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα θεωρεί πως είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τις Κυκλάδες την τελευταία δεκαετία.

«Είναι χαρά μας και τιμή μας που ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας θα παίξει άλλον ένα χρόνο στον Α.Ο Σύρου. Αυτός ο παίκτης είναι «κόσμημα» για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.  Τους λίγους μήνες που αγωνίστηκε στις Κυκλάδες απέδειξε πως είναι ο αθλητής που κάνει τη διαφορά. Σκόραρε σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι, στα μπαράζ, στον ημιτελικό, στον τελικό. Αυτό τον παίκτη ψάχναμε τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι στο πρόσωπο του Ραμπαβίλα τον βρήκαμε. Θεωρώ πως ο Παναγιώτης είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τις Κυκλάδες τα τελευταία 10 χρόνια και το σημαντικότερο είναι ότι εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και πολύ καλός χαρακτήρας».   

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του θα ενισχυθεί περισσότερο το επόμενο διάστημα απάντησε:

«Ασφαλώς και θα γίνει κάτι τέτοιο αλλά αυτό δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες μας. Στόχος μας είναι σε λίγες ημέρες να συγκροτηθεί  το καινούριο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Να δούμε ποιοι  θα είμαστε, πόσοι θα είναι οι καινούριοι χρηματοδότες που θα βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια και μετά θα αποφασίσουμε το πόσο ψηλά θα μπει ο πήχης της ομάδας τη νέα χρονιά. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας θα ενισχυθεί με πολύ καλό στόπερ, 2 μικρούς αθλητές που τους έχουμε ανάγκη και ένα καλό δεκάρι. Αυτός είναι ο στόχος μας σε συνδυασμό βεβαίως με το  να παραμείνουν όλα τα φετινά παιδιά που οδήγησαν την ομάδα στον τελικό».

Άρα θα παραμένουν σχεδόν όλοι οι αθλητές;

«Το ευχάριστο είναι ότι σε μια συνομιλία που είχα με τα παιδιά, όλοι μου έδειξαν πως θέλουν να παραμείνουν για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσουν αυτό που έχασαν φέτος στις λεπτομέρειες».

Φέτος ο Α.Ο.Σ έπαψε να ψωνίζει παίκτες μέσω των μάνατζερ και ακολούθησε μια άλλη «συνταγή», πετυχημένη  όπως αποδείχτηκε. Τους παίκτες τελικά πρέπει να τους επιλέγει ο προπονητής;

«Ναι νομίζω πως αυτό είναι το σωστό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα τα ξανακάνουμε. Πέρσι οι μεταγραφές των ξένων αθλητών έγιναν κατόπιν εισήγησης του Μάκη Βαρθαλίτη και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος».

 

Check Also

Αύριο Τρίτη, κληρώνει για την Ελλάς Σύρου στο κύπελλο

Αύριο Τρίτη, κληρώνει για την Ελλάς Σύρου στο κύπελλο Αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου στις 13.00 …