Το μήνυμα Ραουζαίου για το κρουαζιερόπλοιο και η κοινοποίηση της Ζαχαράκη

Το μήνυμα Ραουζαίου για το κρουαζιερόπλοιο και η κοινοποίηση της Ζαχαράκη

Πριν από λίγες ημέρες στην Σύρο είχαμε την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου  Silver Moon. Με ανάρτηση του στο φέισμπουκ ο Κοινοτάρχης Άνω Σύρου και Αντιπρόεδρος του Αίαντα Σύρου στο ποδόσφαιρο Πέτρος Ραουζαίος τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για το νησί μας πολυτελές κρουαζιερόπλοια να έρχονται στην Σύρο.

Η ανάρτησή του Πέτρου Ραουζαίου για την φετινή επίσημη έναρξη της κρουαζιέρας και την άφιξη του 1ου κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι μας του Silver Moon…. έπαιξε και στο επίσημο insta story της Ζαχαράκη, δείγμα πως το  νησί μας ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Σάββατο 19/06/2021 ,την ΠΡΩΤΗ ημέρα έναρξης της κρουαζιέρας, πραγματοποιήθηκε η 1η από τις 30 ήδη κλεισμένες αφίξεις πολυτελών κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του νησιού μας, σε μία άκρως δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο λόγω covid-19.
Το πολυτελείς κρουαζιερόπλοιο high class #silvermoon ,πλαγιοδετημένο,με φόντο τους δύο λόφους του νησιού μας,το ιστορικό κτήριο του Τελωνείου και το μεγαλοπρεπέστατο Δημαρχιακό μας Μέγαρο.
Μία 100% ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ επιτυχία της Προέδρου του Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου ΚΑΝΔΙΩ ΜΑΡΑΓΚΟΥ και της Δημοτικής μας Αρχής.
Η αρχή μεγαλειώδης η συνέχεια ακόμη ποιο εντυπωσιακή
Το ταξίδι στο χώρο της κρουαζιέρας μόλις ξεκίνησε!!!!!!
Bon Voyage Syros!!!!!!!!, αφαφέρει ο Πέτρος Ραουζαίος.

Δείτε παρακάτω την κοινοποίηση της Υφυπουργού Τουρισμού κας. Σοφίας Ζαχαράκη μέσα από το προφίλ του Πέτρου Ραουζαίου… που μάλλον τους συνδέουν άριστες σχέσεις.

Η ουσία;; Το νησί της Σύρου είναι παντού!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την κ. Ζαχαράκη από την πρώτη της επίσκεψη στη Σύρο ως Υφυπουργός Παιδείας το 2020.

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Η προκήρυξη του Κυπέλλου -Αρχές Οκτώβρη η Σέντρα

ΕΠΣ Κυκλάδων: Η προκήρυξη του Κυπέλλου -Αρχές Οκτώβρη η Σέντρα Η πρώτη σέντρα για το …