Μικρό ενδιαφέρον, μέχρι αύριο οι υποψηφιότητες

Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα στον Α.Ο Σύρου όσον αφορά το ενδιαφέρον των υποψηφίων για τις εκλογές της Δευτέρας. Γιώργος Φώσκολος και Πέτρος Ραουζαίος δείχνουν να είναι πιστοί «στυλοβάτες» της νέας προσπάθειας, καθώς είναι από τους πρώτους που θα θέσουν τους εαυτούς τους υποψήφιους για το νέο Δ.Σ.

severo-cafe-bar

Από εκεί και στο εξής, Δώρα Καρτάνου, Αχιλλέας Μπουλούμπασης, Κώστας Καλούδης και Σταμάτης Καλυμνιώτης, δείχνουν να συμπληρώνουν την «εξάδα»… που δεν φτάνει για την συγκρότηση νέας διοίκησης. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται αύριο, όπου θα είναι η τελευταία ημέρα των δηλώσεων.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Σύρου για τις εκλογές αναφέρει: 

Μετά από απόφαση της Έκτακτης Γεν.Συνέλευσης των μελών του Α.Ο.Σύρου της Δευτέρας 26/6/2017 , και σε συνέχεια της δημόσιας συνέντευξης Τύπου – ανακοίνωσης εκλογών της Πέμπτης 29/6/2017 ,

Ανακοινώνεται ότι οι Εκλογές για την Ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. καθώς επίσης και για την εκλογή της Ελεγκτικής επιτροπής , θα διεξαχθούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10/7/2017 , και από ώρα 19:30-21:00 , άνωθεν του Α Club στην πλατεία Μιαούλη.

 

Για το σχηματισμό του νέου Δ.Σ. , απαιτούνται 15 μέλη 13 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά.

Για το σχηματισμό της Ελεγκτικής επιτροπής απαιτούνται 5 μέλη 3 Τακτικά και 2 Αναπληρωματικά.

 

Η εκλογική διαδικασία , θα θεωρείται έγκυρη εάν ψηφίσουν άνω των 1/3 των μελών του σωματείου.

 

*Ταμειακώς ενήμερα μέλη είναι τα Μέλη που έχουν καταβάλει έστω και την τελευταία ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών , την Ετήσια Συνδρομή τους που ανέρχεται σε 10€.

 

Όσοι εκ των μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και έχουν από το νόμο και το καταστατικό τα ανάλογα προσόντα πρέπει να υποβάλλουν  την σχετική αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνεται ότι ΔΕΝ έχουν τα Κωλύματα και τους Περιορισμούς του Άρθρου 9 του Καταστατικού και του άρθρου 130 του νόμου 2725/1999.

Ήτοι έχουν Λευκό Ποινικό Μητρώο , ΔΕΝ έχουν καταδικασθεί για Ποινικά ,Οικονομικά και Αστικά αδικήματα, ΔΕΝ έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα , ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ή εν γένει αθλητές . ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ή μη Διαιτητές , μέλος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων ή του οικείου Συνδέσμου Διαιτητών , ΔΕΝ έχουν εξαρτημένη οικονομική σχέση με την ομάδα , ΔΕΝ έχουν συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τον Α.Ο.Σ. ή εκτέλεσης έργου , είτε ατομικά , είτε ως μέτοχοι ή εταίροι πάσης φύσεως και Τέλος ΔΕΝ τους έχει στερηθεί η Φίλαθλη Αθλητική Ιδιότητα , σύμφωνα με το Ν.2725/1999 , Άρθρο 130.

Είναι άνω των 18 ετών με δικαίωμα εκλέγειν , καθώς επίσης ΔΕΝ είναι ενεργά μέλη σε άλλο ποδοσφαιρικό σωματείου της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , καλούνται όπως για να θέσουν Υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ. , είτε για την Ελεγκτική επιτροπή  να επικοινωνούν με τον Αντιπρόεδρο και εκτελών χρέη Γεν.Γραμματέα κ. Ραουζαίο Πέτρο (6906075101) ,

Δυνατότητα Υποβολής Υποψηφιοτήτων υπάρχει έως και την Παρασκευή 7/7/2017!!!.

 

Η ύστατη ώρα για το μέλλον της Ιστορικής και Αγαπημένης μας ομάδας ήλθε , ας αποδείξουμε όλοι μας εμπράκτως την αγάπη μας για την ομάδα του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ,συμμετέχοντας , θέτοντας υποψηφιότητα ή ψηφίζοντας στις προσεχείς εκλογές της ομάδας της Δευτέρας 10/7/2017.

 

Η ομάδα του Ιστορικού και Ένδοξου Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , όπου έκανε Πανελλαδικά γνωστό το νησί μας με τις επιτυχίες της στο άθλημα του ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον  μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης Ιστορίας της  και όλοι μας μπροστά στην μεγάλη ευθύνη  απέναντι στο Συριανό ποδόσφαιρο της συνέχισης ύπαρξης του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ!!!

Ο ΑΟΣ  μας – Ο ΑΟΣ σας , σας  χρειάζεται και αξίζει την στήριξη και βοήθεια όλων σας!!!

Τα ψέματα τελείωσαν και κανείς πλέον ΔΕΝ είναι άμοιρος των ευθυνών του!!!

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Check Also

Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς… με απάντηση στον Γιάννη Σκλαβούνο

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί …