ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ «ΨΑΡΙ»

Ο Α.Ο.Σ έκανε κρούση στον Σάντα του Παμμηλιακού, αλλά το ταξίδι «αστραπή» του Γιώργου Φώσκολου στην Αθήνα και η συνάντηση με τον γνωστό ατζέντη της FIFA Κώστα Μπότο (φωτο) αλλάζουν τα δεδομένα.

Φαίνεται πως το έχει πάρει προσωπικά ο πρόεδρος του Α.Ο Σύρου Γιώργος Φώσκολος και ο χαμένος τελικός πρωταθλήματος στα πέναλτι του στοίχησε περισσότερο απ τον καθένα. Αν και ο ίδιος είχε προαναγγείλει μεταγραφές μετά το νέο διοικητικό συμβούλιο, ο ίδιος δείχνει να μην κρατιέται και ψάχνει να βρει τους τρεις παίκτες που του ζήτησε ο προπονητής Μάκης Βαρθαλίτης.

Στην αντίληψη του Syros-Sports.gr έπεσε σήμερα το απόγευμα σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας (Soleto café bar), ο πρόεδρος της Συριανής ομάδας Γιώργος Φώσκολος με τον γνωστό μάνατζερ. Οι δυο άντρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για περισσότερες από 2 ώρες, με τον παράγοντα του Α.Ο Σύρου να ζητάει από τον κ. Μπότο 2 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Ο ένας θα αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού επιθετικού και θα πλαισιώνει το Ραμπαβίλα και ο άλλος στη θέση του επιτελικού χαφ. Συν της άλλης, οι δυο άντρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και άλλα θέματα που αφορούν την οργάνωση και τις ακαδημίες.

 

Μετά τη συνάντηση αυτή, ο Α.Ο.Σ δείχνει να μπαίνει (έστω και νωρίς) δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ο Συριανός επιχειρηματίας δεν θέλει να χαθεί χρόνος για την ομάδα του και αποδεικνύει εμπράκτως πως και την επόμενη σεζόν θα είναι αυτός που θα κρατήσει την ομάδα του σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Όσον αφορά την υπόθεση Σάντα….

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε επίσημη κρούση στον επιθετικό του Παμμηλιακού αλλά μέχρι εκεί. Συμφωνία δεν υπήρξε, διαφωνία επίσης δεν υπήρξε, αλλά στον Α.Ο.Σ δείχνουν διατεθειμένοι να κοιτάξουν και άλλες περιπτώσεις πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση, όπως το ίδιο συμβαίνει και στον αθλητή. 

Άλλωστε όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες, από την ημέρα της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που έχουν αυτό-προταθεί στην ομάδα.

 

Check Also

Αύριο Τρίτη, κληρώνει για την Ελλάς Σύρου στο κύπελλο

Αύριο Τρίτη, κληρώνει για την Ελλάς Σύρου στο κύπελλο Αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου στις 13.00 …