Υπό νέα «Διεύθυνση» η Καντίνα της ΕΠΣ Κυκλάδων – Ώρες και τρόποι λειτουργίας

Υπό νέα διεύθυνση η Καντίνα της ΕΠΣ Κυκλάδων – Ώρες και τρόποι λειτουργίας

Η Καντίνα του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Σεπτέμβριο του 2023 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Το διάστημα αυτό έχουν γίνει προσπάθειες αναβάθμισή της με προϊόντα και υπηρεσίες. Στόχος και σκοπός είναι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, την σοκολάτα τους, αλλά και ότι ρόφημα επιθυμούν. Ταυτόχρονα μπορούν να γευτούν μέσα από την πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα για Hot Dog, Σάντουιτς, Τοστ, φρέσκα Κρουασάν και τσουρέκια.

Διευκρινήσεις για τη λειτουργία της Καντίνας του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η καντίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 16:00 το μεσημέρι έως και τις 21:30 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα η καντίνα είναι ανοικτά από τις 09:00 το πρωί ως και το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Επίσης θα θέλαμε να παρακαλέσουμε – ενημερώσουμε πως τα τραπεζοκαθίσματα γίνεται με την χρήση προϊόντων από την καντίνα. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη αν μερικές φορές το αναφέρουμε σε φιλάθλους που κάθονται στις καρέκλες και έχουν διάφορα προϊόντα από καταστήματα εκτός καντίνας. Για τα τραπεζοκαθίσματα πληρώνονται Δημοτικά Τέλη και φυσικά όλοι οι φόροι του κράτους.

Σεβόμαστε τον χώρο και ταυτόχρονα θέλουμε να σεβαστούμε όλους όσους μας εμπιστεύονται.

Κανείς δεν θα πάρει καφέ από κάποιο κατάστημα και θα πάει να τον πιει σε κάποιο άλλο. Το ίδιο ισχύει και για την καντίνα και για τους ανθρώπους που εργάζονται εντός.

Και πάλι θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει και σας υποσχόμαστε πως κάθε μέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Υπάρχουν πολλά σχέδια τα οποία θέλουμε να υλοποιήσουμε και γι’ αυτό θέλουμε να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη σας και την συμπαράστασή σας.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να σας ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, να χαίρεστε τις οικογένειά σας και η νέα χρονιά να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε.

Σταύρος Μαυράκης

Check Also

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία Ο Αίαντας με μισή …