ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ!

Του ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

 Αναμφίβολα το γεγονός της εβδομάδας και όχι μόνο, στην Σύρο, είναι ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους Νέους Παλαίμαχους του Αρη Σύρου και στα ΜΜΕ των Κυκλάδων το προσεχές Σάββατο (8/3, 19:00) στο κλειστό «Δ. Βικέλας». Ενα παιχνίδι που έχει τον δικό του κοινωνικό χαρακτήρα.

 

 

Οι εμπνευστές της ιδέας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αυτό είναι αυτονόητο. Ωστόσο δεν θέλω μέσα από αυτό το κείμενο να δώσω τα εύσημα, αλλά αυτό που θέλω να εκφράσω είναι ότι τέτοιου είδους κινήσεις δεν θα πρέπει στο μέλλον να αποτελούν είδηση για το νησί μας. Κοντολογίς, εννοώ ότι θα πρέπει να υπάρξουν και άλλα ανάλογα παραδείγματα, όχι απαραίτητα αγώνες μπάσκετ, διότι πάνω από όλα οι Συριανοί έχουν την ευαισθησία μέσα τους και το έχουν αποδείξει πολλάκις.

 

Η Σύρος ονομάζεται «Αρχόντισσα των Κυκλάδων» διότι εκτός των άλλων έχει ανθρώπους με αρχοντιά που ξέρουν καλά τι σημαίνει να έχει ανάγκη ο διπλανός σου και να του δίνεις το χέρι σου για να τον σηκώσεις, να τον βοηθήσεις. Οπότε θεωρώ ότι είναι καλό να διεξάγονται αγώνες ή εκδηλώσεις που να αποτελέσουν θεσμό και από άλλους φορείς του αθλητισμού και γενικότερα της κοινωνίας του νησιού μας. Σαφέστατα και έχουν το κόστος του και πόσω μάλλον εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά είμαι της άποψης ότι δεν θέλει κόπο, αλλά θέλει τρόπο.

 

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο και το μόνο που θα πω είναι ότι όλοι οι δρόμοι είναι καλό να οδηγήσουν το προσεχές Σάββατο στο «Δ. Βικέλας» γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας (στην προκειμένη περίπτωση ο Σύλλογος Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Κυκλάδων) το έχουν μεγάλη ανάγκη όσο δεν φαντάζεστε. Οπότε εις το επανιδείν….

Check Also

Ο Γιώργος Πρίντεζης εκτοξεύθηκε με Flyboard στο Κόμητο (Βίντεο)

Ο Γιώργος Πρίντεζης εκτοξεύθηκε με Flyboard στο Κόμητο (Βίντεο) Είναι η νέα καλοκαιρινή δραστηριότητα τα …