ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΟΥ Α.Ο.Σ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ, μέσα από την οποία τοποθετείτε σχετικά με την ισοβαθμία που προέκυψε στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας 2004-05 με τον Άγιαξ στο Syros Youth League…

Η ισοβαθμία που προέκυψε στην 1η θέση στο 1ο τουρνουά Syros Youth League 2013-14 του Α’ τμήματός μας στην κατηγορία Junior 2004-5 δημιούργησε προβλήματα από κάποιες ασάφειες στην φίλη Ακαδημία του Ajax Σύρου.

Ο κανονισμός των αγώνων στην περίπτωση της ισοβαθμίας δεν λάμβανε υπόψη του τα γκολ στα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων παιχνίδια, με αποτέλεσμα να είμαστε εμείς οι νικητές της κατηγορίας, αφού είμαστε καλύτεροι στους όρους που ακολουθούσαν της ισοβαθμίας.

Εμείς πέραν από τους όρους των κανονισμών προτείναμε και ψηφίστηκε από την επιτροπή αγώνων να γίνει απονομή και στην ομάδα του Ajax γιατί όντως ο κανονισμός είχε μια σοβαρή παράλειψη.

Εκτός αυτού προτείναμε στο επόμενο τουρνουά να διαγραφούν όλοι οι όροι περί ισοβαθμιών και να βραβεύονται όλες οι ισοβαθμείσαντες ομάδες με αποτέλεσμα να μοιράζεται η ικανοποίηση του νικητή σε περισσότερα παιδιά.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η επιτροπή συνεδρίασε περισσότερες από 20 φορές κατά την διάρκεια των αγώνων με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του με επιτυχές αποτέλεσμα.

Εμείς στο ΝΕΟ ΑΟ ΣΥΡΟΥ χαιρετίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια και χρίζουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και τα 210 παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά μας να αγκαλιασθούν αναδεικνύοντας την φιλία τους, προτείνοντάς τη σαν το αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και ας σταματήσουμε να αναζητάμε την πρωτιά τους επειδή λείπει από εμάς!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

Check Also

Κ16: ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Χίου Live Streaming (15.00)

Κ16: ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Χίου Live Streaming (15.00) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (23/2 | 15:00) τον …