Νίκησε την Μαλεσίνα-Ακόμη πιο κοντά στον στόχο της η Ελλάς (Φωτο)
Σε αγώνα για την 26η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής που έγινε την Τετάρτη (26/3) το μεσημέρι (13.00), η Ελλάς επικράτησε της Μαλεσίνας 4-1, που ταξίδεψε στην Σύρο με μόλις 11 ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Σύρου είχε την υπεροχή, οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν. Με την έναρξη του Β μέρους, ο Μελισσόπουλος (46΄) άνοιξε το σκορ για την Ελλάς, που είδε τον Ευριπίδη Γιάκο να σημειώνει άλλα δυο τέρματα στο 63΄ και 72΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 80΄ με τον Νικολόπουλο και στο φινάλε του αγώνα ο Μελισσόπουλος (90΄) σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 4-1. Αξίζει να τονιστεί πως η ομάδα της Σύρου έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Ζάχι, Καλό και τον τιμωρημένο Δαλαμήτρα.
Πλέον η Ελλάς Σύρου έφτασε τους 64 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας 20 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόνο δυο ήττες.
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης, βοηθοί: Θωμόπουλος-Μερτζεμέκης
Ελλάς : Μουλαράς, Ζαφείρης (Τσεβάς 76΄), Παράβαλος, Λογαράς, Μπόσιο, Νάτσος (Ρούσσος 69΄), Γιάκος, Κασάπης (Χάμζα 46΄), Μηνάς (Μπακατσέλος 69΄), Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος (Συριανός 69΄)
Α.Ε Μαλεσίνας: Παπαγιάννης, Ζυγογιάννης, Κηρολίβανος, Μούτσος, Δέδες, Πεπονάκης, Ψωρομίτας, Τετριμέλης, Καντας, Νικολόπουλος, Σταμούλης